Halvány pozitív teszt?
A halvany pozitiv is pozitiv.
Azt te erzed, hogy kell-e meg teszt.
Nyilvan a mensid nem jott meg, azert teszteltrl, szoval a verzed hianya es egy pozitiv teszt eleg biztos, nem szukseges ujra tesztelni.
(Ettol fuggetlenul en minden terhessegemnel elhasznaltam 2-3 tesztet az elso hetekben, mert jo volt latni, hogy egyertelmuen pozitiv.)
A havimnak mostanság kellene megjonni,de sajnos rendszertelen igy nem tudom sosem pontosan. De mivel próbálkoztunk, és sikerült belőni az ovulacio napját, adtunk az érzésnek elotte valo napokban is és aznap is,de még utána is :)
A tesztet ahogy megcsinaltam, rá kb 1-2 percen belül erősödött a csík.
Bármilyen halvány is, terhességet jelez a második csík! Nem potenciálisan, hanem biztosan! :-)
Gratulálok! :-)))
Nekem is nagyon halvánnyal kezdődött, és én is ellőttem még 2-3-at az utána következő napokban, de csak azért, mert bőven volt készleten, és igen, jó volt látni. :-)
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!