Egyik napról a másikra kinyílhat a méhszáj?
Most akkor miért írod, hogy durva volt a vizsgálat, ha nem fájt és nem véreztél? Ha lelki problémák miatt viszolyogsz a manuális vizsgálattól, beszéld meg az orvosoddal, hogy erre külön legyen tekintettel, vagy válassz olyan orvost, akinek elviseled az érintését, akiben megbízol.
Persze, hogy lehet, hogy egyik napról a másikra kinyílik a méhszáj, de te valószínűleg bebeszéled magadnak. Talán pár nap múlva megnyugszol, ha addig nem történik semmi.
Bocs, akkor így már értem. Hát, ha fogadott dokid, akkor mindenképp szólj neki erről. Ha nem, akkor próbálj úgy terhesgondozásra járni, hogy ne hozzá kerülj.
Így már nem tudom nyugodt szívvel írni, hogy csak beképzeled magadnak a méhszáj nyílását, de ijesztgetni se akarlak. Ha nem érzel semmiféle mensi-szerű görcsöt, és nem is keményedik sokat a pocakod, akkor azért kicsi az esélye, hogy baja esett a méhszájadnak.
most már nagyon sok kérdést feltettél, nem érzed úgy, hogy túlparázod? persze, hogy egyik napról a másikra nyílik a méhszáj, sőt! van aki 2 óra alatt úgy megszül, hogy előtte teljesen zárt volt. de egy vizsgálattól nem fog kinyílni a méhszáj, ahhoz meg, hogy kézzel tágítsanak, eleve legalább egy ujjnyira nyitva kell lennie, na meg azt a szülőágyon teszik indokolt esetben.
de úgyis menned kell a héten az orvosodhoz, majd ő is megvizsgál és megmondja, hogy nyitva vagy-e, rendben van-e minden, illetve hetente vagy havonta kell menned. ennyi, ne parázz ennyit, mert csak bevonzod a rosszat!
én 14-28. hétig heti 2x jártam, és vizsgáltak, hüvelyi uh-ot csináltak, stb mert nem tudták mitől vérzek, még most is tökéletesen zárt a méhszájam :)
En eddig biztam az orvosokban,sose feltem toluk. Az ugyeleten senki nem volt,kongtak a folyosok,megis bunkok voltak...megjegyzem ez az a korhaz ahol elmentem a kotelezo oep finanszirozott ultrahangra,majd kozoltek h 13 ezer ft lesz mert mar elkeszult hozza a dvd (nem kertem)...
A szuleszt meg a gondozot pedig terveztem jokora osszeggel megdobni szules utan, de ha ezekkel talalkozom akik vizsgaltak nem kapnak egy budos fillert se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!