Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hogy közölnétek a párotokka...

Ti hogy közölnétek a párotokkal, hogy babát vártok?

Figyelt kérdés
Szerintem ez egy olyan dolog, aminek meg kell adni a módját. Mi a legmegfelelőbb hely, időpont a bejelentéshez ? Egy vacsora esetleg ?

2016. máj. 29. 16:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%
Köszönöm a 0ra pontozást.. írigy népség 😜😝
2016. máj. 29. 20:17
 12/16 anonim ***** válasza:
55%
mond el neki,vegyél babára utalo ruhákat
2016. máj. 29. 21:47
 13/16 anonim ***** válasza:
55%

En igy közöltem

Szia , van egy jo hírem , mar itt vagyok közel

Van egy rossz hogy bár is kell rám meg 8 hónapot

Addig nagyon vigyázz az anyukámra es nagyon szeresd öt mindig !

Szeretettel születendő gyermeked ! :)

2016. máj. 29. 22:51
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
En romantikusan kepzeltem el,ehelyett a munkahelyen csinaltam egy tesztet es elkuldtem a fotot telefonon. Az elso idoszak amugy is tiszta stressz volt, feltem,h elvesztem a babat. Amugy sem garancia a pozitiv teszt semmire. Egy amerikaifilmes tulzas,h ezt unnepelni kell.
2016. máj. 30. 17:56
 15/16 anonim ***** válasza:
Mennyire kel sekelyesnek lenni , ahhoz h valakinek a TÖRTÉNETET lepontozzuk ha meg a véleményt akkor oké de az életéből egy darabot hat oké ...;)
2016. máj. 30. 18:20
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem ertem,miert kotelezo egyutt tesztelni?

Nalunk tervezett baba volt,1evig egeszsegugyi okok miatt nem engedtek az orvosok,hogy probalkozzunk,es mikor megkaptuk az engedelyt elsore összejött ez meglepetes volt szamomra is,es nem akartam volna elszomoritani a parom ha feleslegesen egyutt izgulunk a keses miatt es a vegen megse....

Szoval mikor elment dolgozni megcsinaltam a tesztet...aztan elmentem vettem 1 kiscipot,es mikor jott haza mondtam,hogy vettem neki ajandekot a szulinapjara...meglepodott hiszen januar volt es ő oktoberi...majd mikor kibontotta könyezett a boldogsagtol... Gyonyoru emlek maradt neki,mert sokszor hallom ahogy a 8honapos fiunknak mutatja a kiscipot es meseli neki,hogy anya hogy lepte meg apat.....

2016. máj. 31. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!