Mikor jelentkeznek a mehenkivuli jelei?
Figyelt kérdés
Kulfoldon elek, itt nem UH-nak meg 12. het elott. Most vagyok 7+4 hetes terhes. Nem barnazok, nem gorcsolok. Ha nem mehen belul tortenik a beagyazodas, kb. hany hetesen jonnek a gorcsok, a verzes es a heves fajdalom? Valaki leirna a tapasztalatait? Hany hetes terhesen nyugodhatok meg emiatt? Pl.: 8-9 hetesen mar meg kellene tortenie a bajnak (gondolok itt a petevezetek repedesre es az azzal jaro fajdalomra, amibol kovetkeztetni lehet a mehenkivulire es azonnal orvozhoz rohanni)?2016. máj. 29. 12:13
3/16 A kérdező kommentje:
Koszonom a linkeket, de ezeket mar en is atbongesztem, de a kerdesemre nincs info benne! :)
2016. máj. 29. 12:32
4/16 anonim válasza:
Hívd fel a helyi szülészetet/nőgyógyászatot és kérdezd meg. Ott szakorvosok vannak, nekik tudniuk kell.
5/16 A kérdező kommentje:
Jo... akkor... Angliaban elek, itt ilyen nincs. Szakorvos pedig se a terhesseg se a szules alatt nem lat, ha nincs baj, plane nem tudom ilyen kerdesekkel zavarni. A rendszer mas, tapasztalatokra lennek kivancsi! Koszonom!
2016. máj. 29. 12:47
6/16 anonim válasza:
Nekem egy 5, héten elhalt méhenkívülim volt, de nem szívódott fel, menzeszem ugyanúgy megvolt, méhenkívülinél valamilyen vérzés jelentkezni szokott, na nekem pl rendesen megjött, csak a teszt maradt pozitív. Közben a hasüreg felé is véreztem, mert a szervezet próbálta kilökni az elhalt petezsákot, csak nem sikerült, ez brutális feszítő érzés volt, végül azt kivettél.
7/16 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszodat! Szoval nalad volt verzes is (olvastam par esetet, ahol semmilyen tunet nem volt, mar csak a hatalmas fajdalom es a sokkos allapot). NAgyon koszonom! Tudom, hogy mindenki mas, de ha a Te terhessegedhez hasonlitom az enyemet, nalam minden rendben van! Remelem, hogy mar nalad is! :)
2016. máj. 29. 13:58
8/16 anonim válasza:
Szia! 6+4 hetesen operáltak! Az 5. hét végén jöttek az első tünetek, megszédültem és nagyon erős nyilalást éreztem! Rá két órára, zaccos, barnás vérzésem volt, de inkább csak pecsét!
9/16 anonim válasza:
Szia en is angliaban elek de nem ertem hogy miert nem csinalnak neked UH-T nekem is csinaltak es meg csak 7 hetes voltam... Szerintem meg 10 hetesen mar mindenfele keppen kene erezned hogy mehenkivuli a terhesseged.
10/16 anonim válasza:
Hát, ha nincs semmi pecsételés, vérzés, az már félsiker szerintem is, ne gondolj a legrosszabbra, minden rendben lesz :) És igen, köszönöm, amint engedélyt kaptunk a próbálkozásra, rögtön sikerült is, műtét november végén volt, februárban pedig pozitívat teszteltem :) Vele minden oké, veled is az lesz, ne aggódj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!