Árthat a magzatnak ha a kismamát gyakran bántják lelkileg?
most az előbb idejött mert látta hogy pityergek. undok volt velem ugyebár és én meg akkor eléggé felhúztam magam, mert már sok volt ahogy viselkedett velem és most mondta, hogy nem szabad ennyire felhúznom magamat, de arra nem gondol hogy mindennek oka van.
mindegy. erős leszek, sok mindenen keresztül mentem már az életben, túlélek mindent...nem mindig szokott igy viselkedni.
Tehát egyszer rossz napja volt és emiatt téged "gyakran" bánt lelkileg?
Nem érzed az ellentmondást?
de igen, érzem az ellentmondást. egyik jó barátom is pont ezt mondta amúgy róla hogy ő a két véglet szokott lenni.
Néha úgy érzem, mintha valami megszállná komolyan. Olyan sok minden történt már velünk ezzel kapcsolatban, de kitartunk egymás mellett. De velem is történt már ilyen amúgy, nagyon furcsa...
" Olyan sok minden történt már velünk ezzel kapcsolatban"
Mint például? Nagyon homályosan, követhetetlenül írsz.
Gyakran bántanak,de csak egyszer volt szr napja a férjednek???
Te amúgy érted,amit írsz??
azért az nem árt, ha egyszer rossz napja van a férjednek, te meg túlérzékeny vagy.
de miért ülsz bent a lakásban mindig? na ez a nem normális!
nem egyszer volt ilyen, előfordult már máskor is.
miért ülök bent? azért mert nem járunk sehova, pedig én szeretnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!