És mellső fali lepénnyel elöl szinte egyáltalán nem éreztem a rúgásokat. Annál inkább kétoldalt, a derekamnál... :-)
2010. ápr. 10. 21:52
3/14 anonim válasza:
Első baba, mellső fali lepény. 17 hetesen éreztem először, akkor a férjem is kapott egy rúgást, majd két hétig alig-alig. A rúgásokat éreztem, viszont nem volt kaparászás, motoszkálás és csikizés...
2010. ápr. 10. 21:55
4/14 anonim válasza:
Nekem is elől van a lepény, de én nagyon korán megéreztem a baba mozgását, már a 12. hét környékén. De ő a második babám. Viszont elől középen, nem igazán érzem mozogni, csak körülötte. :)
Első babát csak a 20. hét után éreztem. Akkor is csak azt, hogy csuklott. :)
2010. ápr. 10. 21:58
5/14 anonim válasza:
Mellső fali lepénnyel a 15. héten éreztem először mocorgást, 16-on kifejezette mozgást, 17-18. héten már a párom is érezte.
2010. ápr. 10. 21:59
6/14 anonim válasza:
Szerintem ez nem igaz. Első babánál mellső fali méhlepénnyel 17-18. héten éreztem a mozgást.
2010. ápr. 10. 23:34
7/14 anonim válasza:
Nalam ez nem volt igaz. A 2. terhessegmnel mellso fali volt lepeny, a 13. heten ereztem a babat. Az elso terhessegnel a 18. heten. Igaz, hogy most mar tudtam, hogy mit kell figyeni, mire szamitsak.
A magzatmozgas vegig erosebb volt a 2. babanal, azt hittem mozgas alapjan, hogy nagyobb, erosebb babam lesz (kisebb volt 50 dekaval vegul). Kivulrol, ruhan keresztul is szepen lthatoan mozgott a babam. Voltak pillanatok az utolso trimeszterben, amikor ugy ereztem, hogy pillanatokon belul szetreped a borom, hasam, ugyanis akkorakat rugott, fezitett elore, hogy teljesen deformalt volt a pocim es meg a derekamon is hyzodott a bor miatta!
2010. ápr. 11. 07:04
8/14 anonim válasza:
Első baba, én 21 hetesen éreztem az első mozgását, mellső fali lepénnyel. Azóta minden nap. Időnként erősnek érzem a rúgásokat, most vagyok 30 hetes. De nekem szinte végig harántfekvésben van, úgyhogy én is két oldalt szoktam érezni.
2010. ápr. 11. 08:19
9/14 anonim válasza:
nekem is mellső fali,és már a 15. hét közepétől éreztem a mozgást, most vagyok 34 hetes, és azóta is érzem minden nap, bár én vékony testalaktú vagyok.
2010. ápr. 11. 08:38
10/14 anonim válasza:
21. héttől kezdtem el érezni és szinte csak a hasam két oldalán, középen egyáltalán nem. 28 hetes kismama
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!