Kész vagyok, szomorú és depressziós, mit csináljak?
Figyelt kérdés
13hetes vagyok deapszolut nem boldog pedig lehetnék az is mert egyébként tökéletes az életem.A babát se tudom felfogni még,mikor jön a szép oldala is a kismamaságnak?
2008. szept. 25. 14:28
1/7 anonim válasza:
Kitartas!
Szerintem a masodik trimeszter nagyon szep. En rettenetesen elveztem minden egyes pillanatat. A zultrahang sem dobott fel, amikor lattad, hogy hogy dobog a bebi szivecskeje vagy O maga hogy izeg-mozog?
A legszebbeket es legjobbakat kivanom neked :-)
2008. szept. 25. 14:39
2/7 anonim válasza:
Ha az ultrahang után sem jobb, akkor talán, ha elmúlik a rosszullét/nem tudsz enni időszak, esetleg, mikor kb egy hónap múlva megmozdul. Benne van a nőkben, hogy élvezik a kismamaságot, hidd el, neked is eljön ez az időszak. Nekem is csak az 1. UH után lett jobb, és azóta imádom minden percét, és sajnálom, hogy már csak 2 hét van hátra. (Igaz, utána még jobb lesz!)
2008. szept. 25. 14:42
3/7 anonim válasza:
A szomorúság,depresszió a terhesség elején sokunkal előfordul,de ez nem sokáig szokott tartani.A babát lehet a terhességed végéig se tudod felfogni,lehet majd csak akkor mikor meglesz,akkor előtörik belőled az anyai ösztön.A depressziód el fog múlni,próbáld valamivel lekötni magad,és a párod is foglalkozzon veled most egy kicsit többet ha lehet.
2008. szept. 25. 14:43
4/7 A kérdező kommentje:
Rosszulléteim nem voltak íg még az se emlékeztet a terhességre,az UH. aznap max. még másnapig tart az állapot aztán elmúlik.Talán majd ha megmozdul a drágám akkor többet tudok róla és elhesegeti a depit rólam.
2008. szept. 25. 14:58
5/7 anonim válasza:
Igen, onnantol, hogy mocorogni erzed, onnan egeszen csodalatos a varandossag. En mindig elnevetem magam, amikor Edesem mocorog.
2008. szept. 25. 15:09
6/7 anonim válasza:
Szia!
Nagyon megértem,amit érzel és tudnod kell,hogy nem vagy egyedül ezekkel az érzésekkel.Én is pont ugyanígy voltam az elején,és gondolom te is érzed,hogy ezek ellen az érzések ellen nem tudsz mit tenni.Sajnos a szakkönyvek sem írnak a lelki állapotról.Én nagyon nehezen éltem meg a terhességem pedig végig problémamentes voltam.Volt olyan hogy pokolnak éreztem minden napot és voltak teljesen boldog időszakok.Biztos lesz szép oldala is,de leszel rossz paszban is,ne izgulj.Én azt ajánlom neked,hogy legyél sokat társaságban és beszéld ki magadból az estleges félelmeidet.Gondolom mit érzel,de hidd el ez elöfordul.
Ha szertnéd nyugodtan írhatsz privit és szivesen válszolok,hátha segít.
Minden jót és boldog babavárást.
39 hetes kismami
2008. szept. 25. 15:17
7/7 anonim válasza:
Nekem 1-2 hete, kb. 18 hetes korom körül volt hasonló lelekiállapotom, pedig nem történt semmi különös,minden rendben volt. Mégis valami hihetetlen lehangoltságot éreztem. A férjem is komolyan aggódni kezdett, de mondtam neki, hogy nincs semmi bajom, én sem tudom az okát. Ezt nem nagyon értette, azt hitte szerintem, hogy titkolok előtte valamit. Aztán szerencsére elmúlt, nekem is nagy megkönnyebbülés ez :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!