Szerintetek meddig nem késő letenni a cigit terhesség elején? 5 hetes terhes vagyok.
Mielőtt bárki is kiakadna, leszögezném, hogy az eddigi 2 terhességem során azonnal eldobtam a cigit a pozitív tesztek után. A kisfiam, aki ma már 5 éves, szívfejlődési problémával született, többször kellett már műteni. A második terhességem pedig sajnos vetéléssel végződött idén februárban.
Egy hete derült ki, hogy ismét babát várok, és persze óriási a boldogság, de valahogy eddig képtelen voltam letenni a cigit. Drasztikusan csökkentettem ugyan a mennyiséget, a napi 1 doboz helyett csak 6-7 szálat szívok.
Csak dohányos kismamák/anyukák válaszát várom arra, h ki mikor tudta teljesen letenni a cigit? Nyilván én is le fogom tenni, de egyre inkább azt gondolom, hogy a hirtelen lerakás még problémásabb lehet.
Ismerek egyébként olyan kismamát, aki 2 terhességet is végig dohányzott, de szerencsére teljesen egészséges, 3 kiló feletti babákat szült.
nem azt mondom, hogy azért szívbeteg a gyereked és azért vetéltél el mert cigiztél. ezt nem lehet tudni. de azt gondolom, hogy két ilyen eset után, a harmadiknál már a pozi tesztig se rizikóznék :(
nem vagyok dohányos, de 2x leszoktam a gyerekeim miatt miután kiderült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!