Az orgazmus is tilos?
Nem vagyok veszélyeztetett terhes, de a baba elhelyezkedése miatt az orvos megtiltotta az orvos a szeretkezést.
5 hetesen véreztem egy kicsit miatta. 13 hetesen jött rá az orvos, hogy a baba olyan helyre ágyazódott be, hogy ott nekem sértett valamit. Most 18 hetes vagyok. A páromat szoktam kényeztetni, de akkor én is felizgulok, közel az orgazmushoz. Ez baj lehet?
Csak az orgazmus tilos.
akár csinálhatnátok is,csak nem mehettek el orgazmusig,mert a méhösszehúzódás okoz gondot.
Az első nem jót ír, mert nem csak a méhösszehúzódás okozhat gondot. Pl. ha a méhlepény a méhszáj közelében tapad vagy rajta van a méhszájon, akkor az egész együttlét tilos és nem csinálhatjátok.
Nekünk fogalmunk sincs miért tiltott el téged a doki, kérdezd meg őt, hogy a behatolás tilos vagy maga az orgazmus is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!