Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lehet a gond? Miért van...

Mi lehet a gond? Miért van gyulladás?

Figyelt kérdés

29 hetes kismama vagyok, igazból a kezdetektől gyulladás van a szervezetemben.

10. héten voltam laborba, annak az eredménye volt, hogy húgyúti fertőzésem volt, tenyésztés után az orvosom úgy döntött nem ad még erre antibiotikumot. lehet itt úszott el a dolog?

azóta mindig van valahol gyulladás a szervezetemben. hol felfázom, hol a torkom gyullad be, vagy épp fülgyulladásom van. 3 hete olyan hangszálgyulladásom volt, hogy már nem bírtam beszélni és be is lázasodtam, akkor kaptam antibiotikumot, akkor 2 hétig minden jó volt, most a szemem gyulladt be tegnap és egy hete megint a torkom van begyulladva.

mindeközben már hetek óta méhszájgyulladásom van ami miatt vérezgetek is... 3 hét múlva kapok rá valamit, de most a citológiára várunk meg tenyésztésekre..

nincs tippetek mi lehet a gond? az orvosaim is tanácstalanok már :(

2016. máj. 22. 11:34
 1/2 anonim ***** válasza:
én azonnal orvost váltanék. a legkisebb fertőzés is nagy bajt okozhat ha nem kapsz rá antibiotikumot.
2016. máj. 22. 11:50
 2/2 A kérdező kommentje:

azt kihagytam, de akkor leírom. kaptam 10 napos antibiotikumos hüvelykúp kezelést, azután 2-3 hétig volt jó.

1,5 hete elmentem egy másik nőgyógyászhoz, ő is azt mondta, hogy ezzel már nem kezelgetünk, hanem citológia-tenyésztés. csak az sok idő :(

most arra várunk, az még nem egész 3 hét! de a háziorvosom is ezt mondta, meg egyébként is jó orvosom van, bízom benne.

magára arra nem tudok rájönni, hogy mi lehet a gond, mit csinálok rosszul. mert valamit biztos :(

baba előtt nem voltam beteg évek óta

2016. máj. 22. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!