Milyen fürdőruhát "illik" felvenni a 4-5-6 hónapos kismamáknak?
Normális testalkatom van, nem tudom, hogy ebben a 3hónapban mekkorát fog nőni a pocakom. Illetve a napfürdőzők szemét se akarom bántani a növekvő hasammal:D
Aki kismama, és hasonló cipőben jár, megosztaná velem, hogy ki mibe fog strandolni?
22/L
Első lányom anno egy szeptember végén született. Előtte nyáron a sima (nem kismama) bikinimben strandoltam felette egy spagettipántos toppal. Mellben (is) nőttem és a top nélkül kusza lett volna, kismama fürdőruhára meg nem akartam költeni.
most szintén szeptember végére vagyok kiírva, idén is az előzőhöz hasonlóan tervezek tenni. :)
Én a rendes bikinimben jártam, eszemben sem volt kismama fürdőruhát venni, minek arra a pár alkalomra?
Kismamaként is 1000x jobban néztem ki, mint némelyik ember, főleg a pasik, szóval nincs miért takargatom magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!