Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet probléma? A 17. heti...

Lehet probléma? A 17. heti C2000 után a 21. héten már csak C1000 lett az eredményem.

Figyelt kérdés
Az orvos megnyugtatott, de én mégis attól rettegek hogy megszülök a 30. hét előtt.
2008. szept. 25. 07:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Pihenj nagyon sokat! A méhszáj zárt, ez jó. "Csak" a méhnyak rövidült meg.

Boldog babavárást!Judy

3 hós és 2 éves fiúk anyukája

2008. szept. 25. 07:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Pihenés, fekvés. Sokáig húzhatod így, de tényleg pihenned kell. A méhszájad teljesen zárt, igaz a méhnyak megrövidült. Szóval sok pihenéssel nem lesz semmi gond.
2008. szept. 25. 07:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! amit most tudsz csinálni az az hogy nem idegeskedel,és pihensz pihensz pihensz!!!csak semmi megerőltető munka ,ilyenkor csak nyugodtan segitsen be neked a család!tény hogy megvan rövidülve a méhnyakad de zárt vagy és ez a lényeg!ilyenekre pedig ne is gondolj hogy hamarabb jön a babóca !nyugi még bent marad a baád vagy 20 hétig a pociban csak vigyázz magadra ! boldog babavárást:34 hetes kismama
2008. szept. 25. 07:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia előző vagyok az is elég ha a babokád még vagy 19 hétig bent marad (bocsi az előzőnél elirtam mert a 20 hét az már sok lenne)
2008. szept. 25. 07:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Minimum a 28. hétig húzd meg magad, pihenj, akkor már nagy eséllyel megmaradna a baba. De ha a doki megnyugtatott, akkor talán nem olyan nagy baj.
2008. szept. 25. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!