Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megnéznétek a 28 hetes UH...

Megnéznétek a 28 hetes UH képeinket? Csak én látok rémeket?

Figyelt kérdés

Ezek a képek 2 hete készültek, 4D-vel. Akkor voltam 28+3. Első baba. Nagyon édes, imádjuk már most a kislányunkat, pedig még pocaklakó! De ahogy egyre többet nézegetem a képeket, felmerült bennem, hogy a baba szája mintha nagyobb lenne a kelleténél. De lehet hogy csak én látok rémeket :(

Az orvos szerint mindene teljesen rendben van.

Ti hogyan látjátok a száját?

[link]

[link]

2010. ápr. 9. 17:43
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

18.35-ös válaszoló: hm, ha kisfiam lett volna, én is ugyanolyan nagy szemű, édes fiúcskát szerettem volna, mint a Tiéd! :) Azok a szemek...na majd ha megnő, üldözheted a lányokat mellőle :)))

Kedves utolsó. A mi 4D-nknek is története van. Betöltött 26. hét, 4D. Előtte cappuccino és csoki, ahogy kell, hogy a baba fent legyen. Éreztem, hogy mocorog. Pár perc múlva UH. A baba háttal nekünk, a popsiját mutatta, ráadásul harántfekvésben, tehát teljesen keresztben. 80%-ra mondták akkor, hogy kislány, de sem fotó, sem dvd nem tudott készülni.

1 héttel később, 27.héten újra UH. Baba megfordult, de pont az ellenkező irányban, tehát megint harántfekvésben. Kevesebb volt a magzatvíz, kezével takarta is az arcát. Ekkor mondták 100%-ra, hogy kislány, de megint sem dvd sem fotó nem tudott készülni.

Gondoltuk teszünk még egy próbát, aztán ha ennyire szégyenlős, akkor hagyjuk a babát és majd szülésnél nézzük csak meg. 28. héten UH, még mindig harántfekvés, de most már megmutatta magát :)

Szóval mi is 3x voltunk. Annyiból volt szerencsénk, hogy csak harmadszor kértek pénzt, az első 2 alkalommal nem.

Ti hány hetesen voltatok? És tervezitek hogy mentek újra?

Mindenkinek boldog babavárást!

2010. ápr. 10. 07:24
 12/12 A kérdező kommentje:

Hátha visszaolvas valaki...

06.16-án megszületett a kislányunk. Édes nagyon, és teljesen rendben van a szája. Tehát én láttam rémeket az UH képeken.

2010. júl. 3. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!