Mitől fáj a jobb petefészkem?
Figyelt kérdés
23 hetes vagyok és a vizsgálaton rendben volt minden.Na de akkor mégis miért fáj?Tegnap óta szinte folyamatosan.Először azt hittem a baba nyomja de miután sokat van a bal oldalon is és közben ugyan úgy fáj a jobb oldalam már nem tudom elképzelni mitől lehet.2008. szept. 24. 19:28
1/2 anonim válasza:
Nekem tüsszentéskor szúr bele, elég kellemetlen, igaz a bal oldalon. Egyelőre nem tudom miért van, de majd megyek dokihoz és rákérdezek.
22 hetes kismama
2/2 anonim válasza:
Szia!Nekem is a jobb petefészkem fáj és a doki azt mondta,hogy azért mert ott tapadt meg a baba!De fájhat mert éppen azt szemelte ki a babod célpontnak!
Boldog babavárást!
31 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!