Mono144 kérdése:
1:820-hoz down kór eredmény esetén, ti mit javasoltok?
Figyelt kérdés
Az első gyermekemnél 1:50-hez lett a down kockázat, meg is csináltattam akkor a chorionboholy mintavétet. Egészséges csodás 3,5 éves tündérkém lett. Most 37 éves vagyok a második picurt várom, de a vártnál is jobb eredményünk lett pedig nem biztattak az orvosok sok jóval minket. Most közepes kockázatú lett az eredmény, viszont én nem biztos hogy mennék magzatvíz vagy chorionboholy mintavételre. Ti mit tennétek? Adjatok tanácsot?! Köszönöm :) 14 hkm2016. máj. 14. 06:39
11/13 anonim válasza:
Kérdező, van valami fejlemény? Orrcsontról nem mondtak semmit az UH-n?
12/13 A kérdező kommentje:
Az orrcsont, tarkóredő rendben is volt, de ez még nem egy biztos adat erre vonatkozólag. Most a négyes tesztet próbálom megérdeklődni. Köszönöm az érdeklődésed :) írok majd
2016. máj. 19. 07:03
13/13 anonim válasza:
Négyes tesztem rosszabb lett mint a kombinált teszt. 18 hetes uhn nem volt minden rendben. Egészséges a fiam. Én nem vállaltam az amniot. Csak az ad 100% eredményt. Ha igaz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!