Lehet h szivarog a magzatviz?
Figyelt kérdés
Vilagosszurke vekony nadrag volt ma rajtam, es ma setaltam egy kicsit, gyorsan is mert siettem. Elmentem a mozsdoba es eszrevettem hogy egy jo tenyernyi folton foltos a nadragom , meg a bugyim is. Most nem birom eldonteni a vizeletem nem birtam tartani vagy szivarog a magzatviz? Utana annyira nem vettem eszre ultem, utana elmentem a tescoba a parommal, es mikor hazajottunk akkor is lattam. sajnos itt ahol elek nem tudok beszerezni magazatviz ellenorzo betetet.
Van a magzatviznek szaga?
Most betettem 3 korongvatat mert azt olvastam ha 1 ora mulva vizes lesz akkor menjunk be a korhazba. Mert valoszinu h magaztviz.
2016. máj. 13. 22:28
11/12 anonim válasza:
Komolyan mondom hogy a hideg fronthoz lehet köze. Ma 11 óra körül a munkahelyemen vettem észre hogy átnedvesesett a bugyim (a nadrág nem).Néztem mi lehet, én is betettem wc papírt mi lesz később óránként nézegeťtem pár cseppen kívül semmi, majd délután fél 5 körül megint nagyobb mennyiség a wc papíron. (mindkétszer ülő helyzetben voltam sokáig) Hívtam a védőnőt azt mondta ne aggódjak az erősebb vizes folyás normális.Utána is nézegettem magam egy-két cseppen kívül megint semmi.Este megfürödtem -ahogy Te is írtad vatta be-egy pár perce keltem megnéztem csont száraz.Szerintem is csak vizes folyás de meg tudlak érteni mert nagyon ijesztő tud lenni amikor látod, hogy átázik a bugyi vagy a nadrág.Ha ma nem lesz semmi akkor nem megyek be én sem a kórházba, másfél hét múlva úgy is van időpontom a nőgyógyászomhoz.Majd írd meg hogy mi lett veletek!Kitartást és boldog pocaknövesztést még!☺ 29 hkm
12/12 A kérdező kommentje:
Alig birtam elaludni. 4ig ki-be jarkaltam a parom oromere felorankent ellenorizni a vattat. De semmi , teljesen szaraz volt. Nekem most jovohet szerdara van idopontom, de csak vervetelre (vashianyom van es folyamatosan ellenorzik ) es akkor majd elmondom mi tortent velem. De orulok hogy irtak a kerdesemre a vizes vizeletet mert egyebkent eszembe se jutott volna. Hanem azonnal megijedtem. Koszonom lanyok , a segitseget. Majd megirom tenylegesen mikor, hogy folyt el 😜
2016. máj. 14. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!