35 hetes vagyok, C2100 volt legutóbb az eredményem, és éjjel volt egy kis rózsaszínes folyásom. Nem fáj semmim. Lehet tovább nyíltam? Vagy nyákdugó volt?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 09:18
11/12 A kérdező kommentje:
Ma voltam dokinál,és 3100es lett a méhszájam.
Úgy látszik nem fog még jönni a picim.
2010. ápr. 15. 18:54
12/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
19én éjjel 2:20kor megszületett a fiam 3120grammal és 50centivel,40hét+2napra.
Gyors és könnyű szülés volt.
Délután az orvos nst után bent tartott,mert 15perces jóslóim voltak.De estére rendszertelen lett.Az ügyeletes orvos megvizsgált,azt mondta nem fogok ma szülni.Közben megint 15perces jóslóim lettek.Kb.2 órára megvizsgált az én dokim,akkor 2ujjnyira kinyíltam,ezért úgy döntött hogy előkészítenek és burkot repeszt.
22kor volt meg a burokrepesztés,1kor kértem érzéstelenítőt,és 2:20ra meg lett a baba.Gyorsan kellett kinyomnom mert a köldökzsinór rátekeredett a nyakára és lelassult a szíve.
Köszönöm mindenkinek hogy írt!
2010. máj. 23. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!