Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Átlagosnál nagyobb hasú...

Átlagosnál nagyobb hasú kismamák, nektek mekkora babátok született?

Figyelt kérdés
32 hetes, első babás kismama vagyok, nagyon nagy a hasam, bár még "csak" 6 kg plusznál tartok, de mindenki szörnyülködve néz rám, hogy mennyit híztam és, hogy milyen óriás babát fogok szülni. Bevallom, kicsit félek, hogy túl nagy lesz a babám és nehéz lesz megszülni.
2016. máj. 11. 18:31
1 2
 11/15 Snorri ***** válasza:
Hasam
2016. máj. 11. 21:23
 12/15 anonim ***** válasza:
Nagy, csúcsos hasam volt. 38+3-on 3,2 kg-s babám lett. 14 kg-t híztam, már nincs belőle semmi, 2 hónapos a fiunk.
2016. máj. 11. 21:50
 13/15 anonim ***** válasza:
Engem már 25 hetesen szülni küldtek néhányan, mert "még a végén a munkahelyemen pottyan ki a gyerek. Jaj nem is pottyan, biztos megszenvedtet, vagy ki se fog férni, hiszen ÓRIÁSbébi lesz, majd meglátom." 38+5 hétre született 3200 grammal, 50 centivel. Tényleg nem pottyant ki csak úgy ni, de nem volt olyan nehéz szülés. Ja és 12 kg-t gyarapodtam, hátulról nem mondta meg senki, hogy terhes voltam, de mikor megfordultam... :O :'D
2016. máj. 11. 23:36
 14/15 anonim ***** válasza:
12 kg-ot híztam. Állítólag jó nagy volt a hasam. 2600 g volt a baba.
2016. máj. 11. 23:51
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
a has nagysága nem függ össze baba méretével. büszkén viseld a babát,és ha nagy baba lesz akkor is gyorsan megszületik
2016. máj. 12. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!