Létezik még a Felicitas csomag?
Én pár hete kaptam a védőnőtől, volt benne kupon, igen létezik.
Tavaly viszont én sem kaptam a védőnőtől semmit de a kórházban kaptam csomagot.
Itt regisztrálj.
Már nem a papír alapú kupon van. Van egy rész, ahová a könyvkódot kell beírni. Ha neked nincs, akkor kipipálod, hogy Nincsen könyvkódom. Kikeresed a neked legmegfelelőbb átvételi pontot megye-város-bolt(legtöbb helyen a DM-ben lehet átvenni, legalábbis felénk).
A megadott e-mail címre kapsz egy regisztrációt megerősítő e-mailt, amiben a linkre kattintva küldik az átvételre jogosító kódot. Ezt a kódot kell bediktálnod majd az átvételi ponton (én lefotóztam a telefonommal, úgy mutatom be holnap), meg elvileg kell hozzá a kiskönyv. 2 hétig tudod átvennia bőröndöt a kód megérkezése után. Nem számít, hogy mennyi idős terhes vagy.
Nálunk sem adott a védőnő csak a 25. héten, mert nem kaptak ők sem. De folyamatosan reklamált a felicitasnál, meg én is kérdezgettem mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!