Ki mikor votl első ultrahangon?
Figyelt kérdés
Tegnap az esedékes mensi napján teszteltem pozitívat, folyamatosan fáj nyom a hasam, 21-én esküvőnk utána 1 hétig nászúton leszünk (welness száloda) Jővőhét végén szerettem volna elmenni hogy megnézzük jó helyen van e a baba stb stb. (5 hét vége környékén) sok éve ekkor voltam dokinál sajnos nem maradt meg a baba. Viszont az aszisztens közölte, hogy júni 3 elött semmi képen ne menjek, mert semmi nem fog látszani. De így meg én nem merek elmenni a nászútra :(2016. máj. 9. 11:33
1/12 anonim válasza:
Magnéziumot szedjél nyugodtan, az jó görcsök ellen, meg terhesvitamint, ha még nem szedsz. A wellnessben ne menj meleg vízbe és szaunába.
2/12 anonim válasza:
6. héten voltam UH. Akkor már látszott a terhesség.
Semmit nem szólt a doki hogy miért mentem ilyen korán. Menj el nyugodtan dokihoz. Úgy én sem mernék elmenni a wellnessbe hogy nem látott a doki....
3/12 anonim válasza:
6 hetesen. Volt embrió szívhanggal :)
4/12 anonim válasza:
5 hét 5 naposan voltam, szikhólyag is látszott már. Szerintem menj el, hogy megnyugodj, az asszisztenssel ne foglalkozz.
5/12 anonim válasza:
5 hét 5 naposan voltam, amire az orvosom adott időpontot, ráadásul akkor mi már láttuk az élő embriót és hallgattuk a pulzálást. Én elmennék a nászút előtt egy UH-ra, hogy meggyőződjetek a terhességről és hogy jó helyen tapadt-e meg.
6/12 A kérdező kommentje:
A dokival nem is tudok beszélni egyáltalán, csak az Aszisztensel. De engem is ez aggaszt, hogy mi van, ha nem jó helyen tapadt meg. Jővőhéten lennék elvileg 5 hetes pocakos
2016. máj. 9. 15:38
7/12 anonim válasza:
7. héten voltam, de még nem volt szívhang. A 9. héten minden rendben volt, de addig próbáltam magam nem beleélni. Szóval nálam lehet, valóban nem sokat láttak volna, ha korábban megyek dokihoz.
8/12 anonim válasza:
Én napra pontosan 5 hetesen voltam először, aztán 2 hetente a 12. hétig. Mondjuk nekem kellett progeszteron pótlás azért mentem ilyen korán illetve sűrűn.
(Én amúgy ha mennék is wellness-re, nem fürdenék a helyedben.)
9/12 anonim válasza:
7+4 naposan voltam. Magánúton nem tudsz elmenni a nászút előtt esetleg? Vagy a nászutat nem tudjátok eltolni a doki utánra? Ha egyik sem járható út, akkor én nem mennék úszkálni, szaunázni.
10/12 A kérdező kommentje:
Magán doki nem akar hamarabb fogadni mint júni 3. A nászútat sem tudjuk eltolni mert már rég levan foglalva és teltházasak.
2016. máj. 10. 06:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!