Nem ott lakom ahova bevagyok jelentve. Felhivtam azt a védőnőt ahova bevagyok jelentve és mondta hogy ahol ténylegesen lakom azt a védőnőt hivjam. Honnan tudjam meg, hogy ki a védőnőm?
Figyelt kérdés
2008. szept. 24. 14:42
1/6 anonim válasza:
Keress rá a neten a kerületi illetékes védőnői szolgálatnak, telefonálj oda és utca alapján megmondják a nevét. www.vedono.lap.hu
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi!itt már néztem de pont a 8-ik kerületiről nem irnak vagy csak én vagyok béna:(jó lenne megtalálni.
2008. szept. 24. 14:56
3/6 anonim válasza:
Tessék, idemásolom Neked, hívd fel az egyiket, mert a 8. kerületben 3 is van, de az utca alapján (ahol laksz) megmondják, hogy kihez tartozol:
Cím: 1084 Budapest, Auróra u. 22-28.
Telefon: 3-144-429,333-6730
Cím: 1083 Budapest, Szigony u. 2/a.
Telefon: 3-137-885
Cím: 1088 Budapest, Trefort u. 3.
Telefon: 3-382-398,318-0544
Boldog babavárást!
4/6 A kérdező kommentje:
Jaj nagyon köszi képzeld mar el is intéztem:)
2008. szept. 24. 16:06
5/6 anonim válasza:
Nagyon szívesen,örülök,hogy segítettem:)
6/6 anonim válasza:
Nálam is ez volt a szitu. Ahová be vagyok jelentve, ott a védőnőmnél volt egy lista a környéki védőnőkről, és ő adta meg az igazi védőnőm telefonszámát.
De ha felhívod a hozzád legközelebb eső védőnői szolgálatot (tudakozó pl), akkor ők is fognak tudni segíteni.
Van egy kis listájuk, amire fel van írva, hogy mely védőnő mely térséghez tartozik.
22 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!