Bugyog a hasam? 37 hetes vagyok, felül a köldökömtől egy kb ujj hossznyira éreztem egy pukkanást azóta bugyogni érzem a hasam.
Figyelt kérdés
Ez normmális? Másnak is van ilyen? Tudom, hülyeségnek tűnik a kérdés, de sosem volt ilyen, első baba nagyon megijedtem. Nem fáj semmi a baby sokat mozog most is, bár most átment a másik oldalra. Valaki?????2016. máj. 7. 17:59
1/7 anonim válasza:
Ha valami ultra komoly lenne akkor nagyon fajna vagy a mento vitt volna el ...
Nem hinnem h gond van en inkabb amugy elmennek hetfon dokihoz!:)
2/7 anonim válasza:
biztos, hogy milliószor érezted már, csak nem ott és nem terhesen.
a beled csinálja, biztos ittál valamit és az szórakozik, na meg most a nagy hasad miatt máshol vannak a beleid :)
3/7 anonim válasza:
A belek.
Én szülés után lettem figyelmes rá, hogy "jé, ugyanaz a pukkanás" van, csak az ember nem figyel ezekre, amikor nem terhes...
Nyugi, ha történik valami "komoly", azt észre veszed!
4/7 A kérdező kommentje:
A méhem és a hasfalam közé kúsztak a beleim? Teljesen elől érzem. Mintha a baba lubickolna, de nem hiszem hogy oda bejut levegő hogy tudjon bugyogni.
2016. máj. 7. 18:57
5/7 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy semmi baj.
Arra is gondoltam hogy megrepedt a burok, de gondolom zúdulna a víz, vagy onnan fentről csak szivárogna?
2016. máj. 7. 18:58
6/7 anonim válasza:
Ha megreped a burok, akkor minimum szivárognia kell a víznek.
7/7 anonim válasza:
Nyugodj meg, nekem ugyanilyen erzesem volt a 37.hettol, en is mindig azt hittem h a magzatvíz szivárogat (h azert bugyog), mert leginkabb akkor ereztem amikor a pici erosen mozgolodott. Aztan 40.hetre szuletett, nem volt semmi problema. Persze fontos, h megemlits az orvosodnak minden szokatlan, Teged aggaszto dolgot es akkor tenyleg megnyugszol, ha o is azt mondja, h ez teljesen rendben van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!