Félek, hogy baj lehet a babával, valaki ilyen tapasztalat?
Figyelt kérdés
4 hetes terhes vagyok, folyamatosan hányingerem van és állandóan fáradt vagyok. Ez szinte kezdettől fogva fennáll, am olyan 2 hetesen vettem észre, akkor voltam dokinál is. Kezdetben görcsösen fájdogált a hasam is, mint amikor meg akar jönni, egyszer meg húztam fel magam az ágyra, akkor úgy belenyilallt a hasamba, lesugárzott egész a gátig, akkor vagy 5-10 percig mozdulni sem tudtam... utána csak akkor fájt, ha megnyomtam, majd teljesen elmúlt, olyan volt, mintha meghúztam volna, bár nem tudom, ilyen egyáltalán lehetséges-e? nagyon megijedtem, de nem volt ilyen többet, és nem is véreztem azóta se, a hányingerem és az állandó fáradtság folyamatosan megvan, az alhasi görcsök viszont egyre elmaradtak. ugye ez a benyilallás nem feltétlenül kell, hogy rosszat jelentsen? Azóta se tudok szabadulni a gondolattól...2016. máj. 7. 16:38
11/11 A kérdező kommentje:
Nos, a menzeszemmel az a baj, hogy utoljára január végén volt, de ez kezdettől így van, hogy olyan 2 havonta jön meg. igaz, ez most 3 hónap volt, de mikor meg kellett vna jönnie, akkor meg pont kúp-gyógyszer-kenőcs koktélt használtam, mert volt egy kis gyulladásom odalenn. akkor meg is kellett egy tesztet csinálnom, az negatív lett, ez volt március eleje. a havi miatt nem aggódtam, mert tesztet csináltam, a további kimaradást meg arra fogtam, hogy biztos a gyógyszer kavart be valamit. Én mindenesetre azt hittem, hogy az uh miatt mondta, hogy 2 hetes max, még mutatta is, hogy olyan pici. Jah, és am 1 éve azt mondták, hogy nincs peteérésem, max gyógyszeres kezeléssel lehet helyreállítani, de akkor nem kezeltettem magam, mert nem akartam gyereket, akkor meg minek? úgyhogy konkrétan teljesen le voltam döbbenve, mikor kiderült, hogy magától helyrejött.
2016. máj. 8. 08:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!