36 hetes vagyok ikrekkel, normális, hogy 2 napja abszolút nem érzek semmi magzat mozgást?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 8. 16:57
21/60 anonim válasza:
Szerintem is mind a 3-an jól vannak. Nagyon várom már vissza a válasszal.
22/60 anonim válasza:
Még mindig semmi hír pedig annyira várom már hogy mind a 3 jól vannak!!
23/60 anonim válasza:
Még mindíg nem írt!
Remélem minden rendben van velük!!!
24/60 anonim válasza:
Az én imserősöm ismerőse volt, aki benemt, mert nem mozog a baba és csak úgy volt fordulva. Na őt bent is tartották akkor, szerintem itt is erről lehet szó!
25/60 anonim válasza:
Szerintem is bent tartották. Az is lehet, hogy a méhlepény öregedett, az okozhat visszaesést a mozgásban, és mivel ikrek, lehet, hogy meg is indították neki a szülést, így is szuperjó, hogy 36 hétig hordta őket...
Remélem, azért hamar jelentkezik!!
26/60 anonim válasza:
Hahóó! Írj nekünk, légyszi, ha gépnél vagy, hogy mi volt a dokinál!!
27/60 anonim válasza:
szerintem kórházban van és babázik.:)))
28/60 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Szerintetek? Szerintem ők azok csak nem írnak. Nem sok ikres kismami van közvetlen szülés előtt errefelé. Csütörtökön írta ki a kérdést, pénteken belefér a császár... hm?
29/60 anonim válasza:
hát lehet ők azok.de akkor írhatna mert itt meg mindenki aggódik értük.meg a másik kérdéshez sem válaszolt mikor rákérdezett az egyik válaszadó h ő e az a kismami.na mindegy.
30/60 anonim válasza:
remélem a kisbabái jól vannak..azért két napig nem mozognak,az nagyon durva...főleg ikreknél legalább az egyiket érezni kellett volna,fél nap után már rohantam volna a szülészetre,de persze ez én vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!