Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Újszülött sapka méret?

Újszülött sapka méret?

Figyelt kérdés
Mekkora sapka kell egy újszülöttnek? Néztem 36-os és 38-as sapikat, de nem mertem megvenni, kicsinek találtam.
2016. máj. 6. 17:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem egesz 37-es fejjel szuletett a fiam es nagynak szamitott a feje. Allitolag tureshataron volt, epp kifert huvelyi uton.

En ugy tudom, hogy az atlag 35 korul mozog fiuknal, lanyoknal is.

Sokkal nagyobbat nincs ertelme venni, mert meg a pont jo meret is altalaban racsuszik a szemukre, vagy lecsuszik a fejukrol percek alatt.

2016. máj. 6. 17:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyetlen olyan sapkát sem vettünk, ami jó volt rá. Elmondom, milyenek vannak:

- nagy a fejére és egészen a szeme aljáig csúszik még mindig (2 hónapos)

- fülvédője van, ami nem fedi a fülét, mert a gyerek oldalra fordítja a fejét a kocsiban, hiába igazítjuk

- egy hét alatt kicsi lett a fejére

Szóval hajrá!:)

2016. máj. 6. 18:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Az attól függ, mekkora lesz a baba feje :) Nàlunk 34 cm volt a fejkörfogata születéskor. Van tàblázat, amiben àtlagot tudsz nézni. A sapik többnyire fejkörfogat szerint vannak méretezve, de van, ahol úgy, mint a ruhàk, vagyis van 50/56-os, 62-es, stb.

Szerintem ha 36-os sapit keresel, az kb. jó lehet. De nem sokàig, mert iszonyat gyorsan nőnek.

2016. máj. 6. 19:17
 4/4 anonim ***** válasza:

38as buksival szuletett a 3. :) nehezen is fert ki a feje,huztak,nyomtak mindenhonnan (csaszar volt)

De megis jok voltak ra a kissapik,igaz nem csuszkaltak a fejen :) a 36-38 as sapka biztosan nem lesz kicsi,de csak 1 et vegyel es ha mar megvan tudjatok a meretet.

2016. máj. 6. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!