Érdeklödnék kinek volt olyan, hogy csak pár hét után mutatta ki a terhességet de elötte mindig negativ volt a teszt? És az mitöl lehet?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 8. 16:12
1/13 anonim válasza:
mitől számítva a "pár" hetet? miután kimaradt? Ha terhesség áll fent, kimaradás után 5-8 nappal már biztos pozitív bármelyik teszt.
2/13 anonim válasza:
Nekem a második tehességemet a menszesz elmaradása után 2 héttel még a legprofibb teszt sem mutatta ki, csináltam vagy 5 tesztet, vártam egy hetet, és akkor már mutatta... Nem tudom mitől lehet. Biztos rosszul pisiltem. :)
3/13 A kérdező kommentje:
ezért nem értem mert valaki azt mondja,hogy már 1 hét mulva tuti kimutatja valakinek meg csak pár hétre rá nekem már 2 hete késik 3 negativ teszt :((
2010. ápr. 8. 16:59
4/13 anonim válasza:
nem csak terhesség miatt késhet. Stressz, idegeskedés, ciszta,petefészek gondok.... ezek mind okozhatják. Egy nőgyógyász többet és okosabbat tudna mondani neked!
5/13 anonim válasza:
Nekem az első babámnál 3hét után lett pozitív a teszt. Igaz, nem csináltam minden nap, csak hetente.
6/13 anonim válasza:
3 héttel az együttlét vagy a kimaradt mensi időpontja után?:)-> előzőnek.
7/13 anonim válasza:
Kimaradt mensim után 9 nappal a teszt negatív volt, rá két napra a doki is azt mondta, hogy nincs baba. Utána 2 hetesen a teszt még mindig negatív volt, doki írt fel gyógyszert, hogy megjöjjön a menzeszem. Nem jött meg másodjára sem, hiába a gyógyszer. Én nem teszteltem közben, mert rengeteget dolgoztam+ nászútra készültünk...mikor hazajöttünk nászútról már gyanús volt 2 kimaradt mensi. Most 2 és fél hónapos nagylány a "negatív tesztem":)
8/13 A kérdező kommentje:
jolvan akkor még van egy kis remény 1 hét mulva megyek dokihoz aztán majd meglátjuk mit mond amugy érzem egy kicsit a hasam alját mintha megakarna jönni de semmi
2010. ápr. 8. 19:26
9/13 anonim válasza:
Szia!2- tesztem volt 3 és 10 nap késés után.Amikor a 2.mensi kimaradás közeledett akkor mentem dokihoz és 6 hetes voltam és már szívhang is volt.Egyszerűen nem hittem el,semmi terhes tünetem nem volt,csak a mellbimbóm fájt.Bocs,hogy hosszú voltam,tehát még nincs veszve semmi.Sok sikert!32h.km.
10/13 anonim válasza:
17:59nek: A kimaradt menzesz után 3héttel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!