Növekszik-e a petezsák, ha esetleg elhalt a terhesség?
Kíváncsi leszek, ma este kiderül...Azt mondta 2 hete a doki, hogy vagy nem akkor fogant, mert kisebb, mint kellene, vagy elhalt...Ma este kell visszamennem!
Sajnálom, hogy Nálad úgy végződött!
Nálam is növekedett, de még 10 hetesen is üres volt, ekkor műtöttek meg... :(
Drukk neked, hogy minden OK legyen!
Szia! Nem tudott semmi biztatót mondani! Annyit mondott, hogy növekedett ugyan a magzat, most 11mm 7 hetesen(2 hete 6 hetesnek mondta), de nem találja a szívcsövet... Vasárnap kell bemennem hozzá a MÁV kórházba, hogy ott a nagyobb teljesítményű ultrahanggal pontosabbat tudjon mondani...Most a vasárnapot várom...
Köszönöm az érdeklődésed!
nagyon sajnalom ami tortent,tudom milyen rossz en 2* jartam igy de most itt van a gyonyoru babam aki 3 honapos.ha meglesz a mutet varj 6 hetet es utana probaljatok ujra hamarabb teherbe esel,es nyugi minden rendben lesz.
Amikor en igy jartam azt mondta az orvosom ne legyek elkeserdve mert nem lett volna egeszseges ha megmarad.
Lesz neked meg kisbabad nagyon szep es egeszseges,csak pozitiv hozza allas!
Es ami nagyon fontos ha megint pocakos leszel minden nap minden orajaban mond a babadnak,hogy velem maradsz draga kisbabam mert anya nagyon szeret es var teged,hogy mihamarabb a karjaban tartson,nem lesz bajod egeszseges leszel!
sok sikert!
a szerdahoz sok erot es mihamarabbi felepulest kivanunk!
köszönöm a pozitív válaszod! Nem vagyok teljesen elkeseredve, mert azt hiszem, hogy semmi sincs véletlen, mindennek meg van az oka! Legközelebb nem így alakul, ez a természetes kiválasztódás...
Ti is vigyázzatok magatokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!