éhgyomori 4,6 lett,2 órás 3,3? Mit kell (ene) tennem?
Figyelt kérdés
Ilyenkor mi van? a terhesgondozóban nem mondtak semmit, csak hogy diétázzak, de vérvételre nem kell már mennem.
Akinek hasonló lett az értéke, mit mondtak neki?
2016. máj. 3. 22:37
1/2 anonim válasza:
Ha a terhelt értéked alacsonyabb mint az éhgyomri, az inzulinrezisztencia. Ez valóban diétát igényel (160 gramm szénhidrát/nap/5-6 étkezésre lebontva) internet tele van hogy mit mikor mivel lehet enni, de a terhesség alapjáraton inzulinrezisztens állapot. Most nem fognak szerintem foglalkozni vele, ahogy nekem sem tették, szülés után érdemes megcsináltatni az inzulinterheléssel együtt, és akkor kiderül hogy valóban IR e.
2/2 anonim válasza:
Nekem 4,8 volt az éhgyomri és 4,5 a 2órás,nekem azt mondták tökéletes eredmény ,azt jelenti,hogy a szervezetem rendesen feltudja dolgozni a cukrot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!