Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A védőnőm 2 hét múlva szeretne...

A védőnőm 2 hét múlva szeretne adni babakelengye listát, normális ez? Addigra már 34 hetes leszek.

Figyelt kérdés
Nem akartam neki mondani hogy már megvan minden szinte.:) Azt is hozzá tette hogy lassan lehet berendezni a gyerekszobát, na de már nálunk az is kész van 3 hete.:) Ezek tényleg azt hiszik hogy majd az utolsó hónapba rendezzük be a babaszobát meg akkor veszünk meg mindent? Nagyon meglepődtem rajta.
2008. szept. 24. 09:39
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Nekem semmi ilyet nem adott, de tényleg meg lehet kicsit buggyanva, ha azt hiszi, hogy egy hónap alatt fogod megcsinálni az egészet. Sőt, hát milyen sokan szülnek már 36 hetesen... Nekem nem adott a védőnő semmit, csak mindig kérdezgette, hogy elkezdtem-e már vásárolni. Én mindent apránként vettem meg. De amúgy a mi védőnőnk se normális, az is mindent az utolsó pillanatra hagy.
2008. szept. 24. 09:48
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
Én is a 32. héten kaptam, addigra már jó sok minden megvolt. Nem nekik kell nagy hassal járkálni, meg nem nekik kell egyszerre kiadni az összeget. Gondold el, akinek nincs nete, vagy tapasztalata, segítsége, hogy utánajárjon mi kell a babának, annak az utolsó percre marad minden, ami már kész tortúra.
2008. szept. 24. 09:51
 3/6 anonim ***** válasza:
47%

én a huszadik hétben nyomom a védonom orra ala a listat, hogy mit hagytam ki, vagy mi felesleges.. 30. hetre remelhetoleg minden meglesz.

velem a parom viccelődött, hogy majd a 35. heten elkezdjuk osszeallitani, hogy mi kell, és majd az utolsó napon megveszunk mindent, de ő viccnek szanta.. 35. heten nem kicsit, hanem NAGYON késő!

2008. szept. 24. 10:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Hát elég érdekes védőnőd van, hál'istenenk nem mindegyik ilyen, az én védőnőm nagyon rendes, eddig még nincs rá panaszom.
2008. szept. 24. 11:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Alapvetően nincs vele gondom. Meg a netről nézegettem a listát, csak azért előbb is eszébe juthatott volna a dolog. Mondjuk én nem kérdeztem de ha tudom hogy akar adni ilyen listát akkor azt veszem alapul. Bár a neten így is mindent megtaláltam mi kell mi nem kell.
2008. szept. 24. 12:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Van, aki nem is kap, szóval inkább örülj annak, hogy segít neked ezzel. :)
2008. szept. 24. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!