Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van még igy esély a babára?

Van még igy esély a babára?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Február 4-én volt egy vetélésem. :( Márciusban meg is jött aztán április 2 án is. Április 7-én majd 9-én 15-én és 17-én is együtt voltunk de 15 én éreztem némi alhasi görcsöket. Mensi előtt másfél héttel. Aztán napról napra jöttek elő a tünetek. Mell feszülés, derék fájás, orrdugulás, mellbimbó elilulása, gyakori vizelési inger, megnőttek a melleim, egy nap volt amikor éreztem szédülést és enyhe hányingert. Múlthéten csináltam tesztet ami halovány pozi lett. Vasárnap volt a nem várt napja. Reggel barnáztam majd átment enyhe vérzésbe. Voltunk orvosnál aki azt mondta terhességet nem lát. Vért vettek aminek ma meg lesz az eredménye. Reggel telefonáltunk de közölték majd este hívnak! Kicsit aggódom!! De az orvos azt is mondta h lehet csak a szervezetem szórakozik velem. De attól h meg van a mensim nekem továbbra is meg vannak a tüneteim. Lehet hogy butának tűnök de ezt most nem igazán értem. Tényleg képes a szervezetünk ennyire terhességet szimulálni?? Mert előző hónapban is ugyan ennyire vágytam a babára mint most és akkor nem voltak ilyen tüneteim ezt arra értem hogy azt szokták mondani hogy van aki beképzeli magának a terhességet. Tudom ti nem vagytok orvosok csak kiváncsi lennék hogy volt e valaki esetleg ilyen helyzetben és mégis baba lett belőle!

2016. máj. 3. 13:10
 1/2 piroska és a farkas ***** válasza:
Szerintem kismama voltál, de sajna a barnàzás, főleg vérzésbe fordulva vszínűleg egy nagyon korai vetélés volt. Én nem gondolnàm, h a szervezet ennyi fantom tünetet produkàlna, bár a női lélek sokmindenre képes. Abban viszont biztos vagyok h a hormonoknak utána kéne járni, könnyen lehet h progeszteronpótlàsra lenne szükséged az első trimeszterben.
2016. máj. 3. 14:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod!
2016. máj. 3. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!