Mikor érdemes összerakni a kórházi csomagot?
24+5 hetes vagyok. Szerintetek olyan 30. hét körül még nagyon korai lenne összerakni? Félek, hogy előbb beindul a szülés és akkor kell majd kapkodni.
Illetve van olyan dolog amit ti feleslegesen vittetek? Vagy valami amit nem vittetek de jól jött volna?
Nagyon félek, de nem is a szüléstől, a fájdalomtól, hanem a 3 napos kórházban tartózkodástól. Nagyon rossz élményeim vannak a kórházakkal (mondjuk kinek nem...), és nagyon félek hogy milyen lesz ott tölteni 3 napot.
Én mindháromszor a 36. hét körül raktam össze.
F
35 hetesen pakoltam össze, mert magas lett a vérnyomásom és benne volt a pakliba, hogy kórházba fektetnek, ami sajnos be is jött. Így minden vizsgálatra a teljes pakkal mentünk.
Két hét után hazaengedtek, nem szültem meg előbb, a csomag folyamatosan bepakolva maradt.
Nem vittem felesleges dolgot.
36 hetesen raktam össze a saját dolgaimat. A férjem cuccait meg a 37. héten, lusta volt pizsit és papucsot venni a kórházi napokra magának.:)
Amit feleslegesen vittem: haskötő, mert kicsi lett és nem is lehetett állítani(M-es), a kórházban adtak egy L-eset, na az jó volt, állítható is volt. Ami nagyon kellett: kis kesztyű, mert hatalmas körmei voltak, és falat édességek (pl. raffaello), mert a kajánkat random időkben hozták, mindig hamarabb voltunk éhesek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!