Az almán és a petrezselymen kivül van még valami ami vízhajtó hatású?
Egy hete só és fűszermentes diétára fogtak ödéma miatt, eddig jó mert a súlyom az nem nőtt, és a bokám se szokott már úgy bedagadni, viszont a védőnőm azt mondta 2 hét alatt 4 kilót kell fogyjak, mert ha nem akkor heti egy alma napot be kell vezetni. És mivel már csak egy hetem van hátra a diétából ezért szeretném ha vki mondana vmi okosat.:) Mert az a baj, hogy az almát nem tudom megenni vmiért.:( És a petrezselyemért se nagyon rajongok. Bár nem értem miért kell fogynom, gondolom a víz miatt, na de 4 kiló 2 hét alatt... az még nem terhesen se menne nemhogy így! Vagy szerintetek már az is elég lesz neki ha 2 alatt nem hízok semmit?
Egyébként 56 kg-ról indultam, 169 cm vagyok és most vagyok 70kg. Ami annyira nem látszik, a lábaim erősödtek meg, meg az arcomon látszik picit meg persze a pocimon. A 20.héttől indultak meg a kilók, akkor heti 1 kg-t híztam kb., előtte semmit.
32 hetes vok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!