Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mire számítsak a szeptember...

Mire számítsak a szeptember 27-ei börzén?

Figyelt kérdés

Milyen cuccokat lehet ott megvenni? Csak használtakat, vagy újakat is? Ki lehet próbálni például különböző babakocsikat, hogy nekünk melyik lenne a legalkalmasabb? Lehet új , értem ez alatt, hogy nem használt cuccokhoz olcsóbban hozzájutni?

30. hétben lévő pocakos

2008. szept. 23. 23:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A börze azt jelenti hogy más emberek gyerekeinek használt vagy éppen nem használt és új dolgait árulja amit megvehetsz.

(babakocsi,ruha,mellszívó,légzésfigyelő,pelenka,fürdőkád,mérleg,hordozó,autósülés.......)

Mi is járunk börzézni minden alkalommal és mi áruljuk a használt de igényes ruhácskákat vagy a már nem használt mert unalmassá vált játékokat.

nagyon sok jó ruhát lehet venni vagy éppen elcserélni.

Egyébként mindenfélét ami a babával kapcsolatos azt meg lehet találni egy ilyen börzén.

1 jó tanács ha vásárolni akarsz : jól nézd meg mit veszel és alkudj, ha babakocsit vagy elektronikai terméket veszel meg mint pl.a légzésfigyelő akkor nézd meg hogy minden alkatrésze és tartozéka megvan-e és ha még van rá akkor a jótálását is kérd el.

Üdv: 12 hetes kislány anyukája

2008. szept. 23. 23:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én pár hete voltam a győri börzén. Nem csak használt dolgokat lehet venni, vannak új holmik is! Pl. babaágyneműk, babakocsik, bodyk, kiságyak. Győrben nagyon segítőkészek voltak az eladók, mindenről adtak felvilágosítást, és ki is lehetett próbálni pl. a babakocsikat! De ahogy az árakat néztem, az új holmik ára semmivel sem olcsóbb, mintha az üzletben vennéd meg! Mi pl. ágyneműt akartunk venni és a börzén is 7-8 ezer forint volt, mint boltban.

Üdv: 23 hetes kismama

2008. szept. 24. 08:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem nagyon hasznos dolgokat lehet kapni. Én a két kissebb lányomnak egészen 6-7 éves korukig is sokmindent vettem ott, tehát nem csak bébiruhák vannak. A minőség is jó, mert nem kínai és egyéb gyenge minőségű cuccok vannak általában, persze van aki megpróbálkozik ezzel, de nem ez a jellemző. Figyelj arra is, ere én több börze után jöttem rá, hogy a vásárlást ne a bejáratnál kezd, mert itt mindíg drágábban adják a dolgokat!

Érdemes a hátsó szektorban, vagy a sorok között kezdeni, mert itt mindig engednek az árból. Szánj rá bőven időt, mert nagyon sok az árú, és tudatosan keress, különben elveszel a renghetegben. Praktikus, ha viszel magaddal egy strapabíró szatyrot, vagy táskát, hogy ebbe pakolj, persze, ha főleg többet akarsz vásárolni. Enyhén foltos cuccot ne vegyél, hiába bizonygatják, hogy mosással biztosan kijön!

Sikeres vásárlást:

3 gyerekes anyuka, aki most várja a negyediket.

2008. szept. 24. 08:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Én voltam a győrin, érdemes körülnézni, főként használt ruhák vannak, de vettünk olyat, amin abszolút nem látszik.
2008. szept. 24. 09:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Lehet a börzén kismama ruhákat is kapni?
2008. szept. 24. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!