Miert varja el a fonok hogy ugyanugy dolgozzak mint eddig?
Elso ketcsikos teszt ota tud terhessegemrol a fonokom, es most amikor mar 21. heteT is betoltottem, ugyanugy akarja dolgozzak, mint terhessegEM elejen. A heten mellem jott es mondta csinald ezt, csinald azt, hozd ezt, hozd azt, menj ide v. oda. Mindezt gyorsan csinaltatta velem. Es a vegen azt mondta, latod az egesz csak 5 perc!
Csak am en ezalatt az 5 perc alatt tobbszor ereztem hogy nem jo mar a hasamnak a sok hajolgatas. De nem mondtam semmit, csinaltam amit kert.
Harmadik terhességem, az első kettőnél a 36. hétig dolgoztam. Együtt örülnek a kollégáim velem, megkérdik, hogy vagyok, helyettesítenek, ha orvosi vizsgálatra megyek, érdeklődnek az aktuális vizsgálatokról. Kb. ennyi, amit kapok tőlük. Ez így van jól, a fizetésem ugyanis én kapom, nem ők, dolgozom érte.
Ja, még annyi, hogy ha többen várunk épp a vécére, akkor előre engednek. :)
hű, mennyi kedves megértő ember van itt, hát nem tudom, kíváncsi lennék, ha ők lennének számukra kellemetlen helyzetben, ami rosszul esik nekik és esetleg a babának is, akkor is jönnének-e a terhesség nem betegség címszóval, bocsánat az off-ért
hogy a kérdésedre is válaszoljak, én irodában dolgozom, de nagyon sokat kell jönni-menni napközben, lépcsőzni, és bizony sokszor éreztem, hogy nem jó egyikőnknek sem, volt, hogy megkértem kollégát, hogy segítsen, ezzel sosem volt baj, viszont kb hét hónapos terhesen a fejemhez vágták, holott soha egy napot nem hiányoztam a terhességem alatt, kivéve mikor CVS-re mentem, mert ott feküdni kellett három napig, szóval a fejemhez lett vágva, hogy már nem lehet rám úgy számítani, mint terhességem előtt és pluszban hab volt a tortán, hogy 34 hetesen a munkából vittek a kórházba, mert megindult a szülés..., ha valaha még egyszer babát fogok várni, tuti az első figyelmeztető jeleknél húzok táppénzre, senki és semmi nem fog érdekelni, csak a kettőnk egészsége, biztonsága
szerintem most már lassan te is elgondolkozhatsz táppénzen, ha nem bírod, minden jót nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!