Normális, hogy 16 hetesen keményedik a hasam? Olyan mintha mindig pisilni kellene!
A keményedés normális dolog, és a fekvésen, napi max. 3 MagneB65-on kívül mást nem nagyon tudsz tenni.
22 hetes kismama
Két dolog segít, pihenj többet és szedj magnéziumot. Nekem a magneB6 nem vált be, a magnézium-citrát segít, ezt a doki felírhatja, ja és ebből is 3*2-t szedek. (10 szem van egy dobozban, így érdemes egyszerre vagy 10 dobozzal felíratni, de ha receptre veszed csak 140 Ft egy doboz, egyébként olyan 330)
De nyugodj meg, nálam 18 hetesen kezdődött, 20 hetesen itthon maradtam, mert már gyakorlatilag egész nap keményedtem, de most már a 39. hétben vagyok.
A keményedés ebben a terhességi korban nem éppen normális, vagyis inkább nem túl jó. Ugyanis a keményedés tulajdonképpen méhösszehúzódás ( fájás! ) ami tágíthatja a méhszájat. AMit javasolok,durván hangzik, de nekem az orvos kötelező jelleggel "írta fel" és nem ártasz vele a babának:
napi 3X egy fél kognac. Nem vicc! És beválik. Az alkohol izomlazító ( a méh izomzatát is lazítja ) a Magne B-t is ebből a célból adják. Mellette nyugodtan szedhetsz magnéziumot is, sőt kell is. ( 3X2 se sok.)
Én így húztam ki a 30. héttől 36 hétig, pedig közben 4 X indult el a koraszülés. Bátran próbáld ki, ha félsz kérdezd meg az orvosod.
szia! igen, ilyenkor a szervezeted figyelmeztet, hogy vegyél vissza a tempóból!! nekem a 19. héten volt ilyen problémám. sajnos emiatt rövidült meg a méhnyak is. és ez mostanra sincs másképp. már csak 1 cm. vigyázz magadra és óvatosan a hétvégi lagziban.
sok sikert!
29 hetes pocakos
16 hetesen nem tudom, hogy normális-e, nekem 27 hetesen mondta a doki, hogy ha 1 órán belül nem több, mint 4-szer fordul elő, az még ok.
De ne keverjük össze azzal, hogy a babuci kinyomja magát.
Az is lehet, hogy te még mást érzel nem? Esetleg fel vagy puffadva stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!