Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hirtelen nagy területen...

Hirtelen nagy területen keletkező vörös foltok arcon is?

Figyelt kérdés

Ez már a második alkalom, az első akkor történt, amikor még nem is tudtam, hogy terhes vagyok. A bal lábszáram fele, a jobb lábszáram teteje és az arcom egy pár perc alatt vörös lett valamiért. Előtte almát ettem, bár azt egész nap művelem és épp főztem.

Járt már valaki ugyanígy?

2016. ápr. 27. 08:13
 1/8 anonim ***** válasza:

Egy orvossal többre mennél, mint azzal, hogy itt kérdezősködsz. Nem tudni, hogy a magzatra veszélyes-e a betegség/allergia.

Mutasd meg orvosnak, ő eldönti.

2016. ápr. 27. 08:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Ha el tudtam volna menni, akkor már rég ott ülnék. Lehet, hogy nem kioktatni kellene, hanem válaszolni a kérdésre. Ha pedig nem tudod, akkor inkább lépj tovább.
2016. ápr. 27. 08:29
 3/8 anonim ***** válasza:
2016. ápr. 27. 08:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen, ezeket megtaláltam én is, sőt még képekre is rákerestem a neten, de egyik sem hasonlít az enyémre. Ezért írtam ki a kérdést, hogy volt e valakinek terhessége alatt ilyesmi.
2016. ápr. 27. 08:31
 5/8 anonim ***** válasza:

Erre szakképzett orvos se tudna válszolni három sor alapján. Miért nem tudsz elmenni orvoshoz? Ügyelet, kórház van mindenhol.

Inkább kockáztatod, hogy esetleg a magzatra is veszélyes bajod van?

Nézd, hepciáskodhatsz, a te gyereked, nem az enyém.

2016. ápr. 27. 09:01
 6/8 anonim ***** válasza:

"Van egy kék autóm, aminek zörög valami a motorjában. Valaki tud segíteni, hogy pontosan mi baja van?"

Kb ennyire lehet pontosan válaszolni a kérdésedre. De ha tudsz segíteni a fenti problémában, akkor biztosan diagnosztizálni fognak laikusok téged is.

2016. ápr. 27. 09:02
 7/8 anonim ***** válasza:
www.ismertorvos.hu - itt online lehet kérdezni szakembertől. Kérlek, írd meg, hogy mit válaszoltak.
2016. ápr. 27. 09:04
 8/8 A kérdező kommentje:

Mert itthon vagyok a beteg gyerekemmel, segítségem nincs, azért! Ha ennyire nem vagy empatikus, hogy elfogadd a másik szavát, hogy nem tud, hanem csak fújod a magadét, akkor mondtam: lépj tovább és ne itt oszd az észt.

Mellesleg elmúlt. Van annyi tudásom, hogy meg tudom különböztetni az életveszélyes állapotot a kellemetlentől. Sokan vagytok itt ilyen megmondóemberek???

2016. ápr. 27. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!