Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29. hetes magzat mennyire...

29. hetes magzat mennyire hasonlít megszületett önmagára a 4D-s ultrahangon?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 7. 15:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt egyszer én is kérdeztem és mindenki azt írta,h tök olyan stb.stb. Saját tapasztalat én voltam 28 ill. 33 hetesen is 4D-n és már ennyi idő elteltével is jó nagy különbség volt. Sokkal pufibb lett és a vonásai is változtak. Természetesen szép maradt :)))) Jó persze vannak az alapok,mint szájforma ,orrforma stb. azok nem változtak,de amúgy... Ahhoz hasonlítanám mintha te vagy mondjuk 50kg,majd felrántasz egy tízest,attól te maradsz,felismerhető vagy,de változol :)
2010. ápr. 7. 16:17
 2/11 anonim ***** válasza:
Én 26+4 hetesen voltam 4D UHon,és hihetetlen hogy a kisfiam mennyire hasonlít a nagy(17hónapos) fiamra...az orra a szája-nagyon kíváncsi leszek milyen lesz ha megszületik
2010. ápr. 7. 20:12
 3/11 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem én 29 hetesen voltam és ugyan olyan mint a 4d képen..:-))

Üdv 9 hetes 1 napos kiscsaj anyuja..

Ha gondolod küldök képet hogy össze tudd hasonlitani még a kis kezét is ugy tartja van olyan kép is.

2010. ápr. 7. 22:08
 4/11 A kérdező kommentje:

Húúú, köszönöm a válaszokat! Jövő szerdán megyünk és már kilyukad az oldalam a kíváncsiságtól :)

A + pár cm zsírt hozzáadom. Szerintem most fog tudatosulni a környezetemnek, hogy egy gyerek, egy emberke van odabent...

A képeket elfogadom szívesen. Nem láttam még "ilyen volt ilyen lett" fotókat...

2010. ápr. 8. 08:23
 5/11 anonim ***** válasza:

:) Biztos hatalmas élmény lesz!!!!!!! Mikor mi a 28 hetesen megláttuk,csak annyit tudtunk kinyögni,hogy hűűűű de széééép.. aztán nekem kicsordult a könnyem is :) És innentől ment a hasonlítgatás(a dokival közösen :)),hogy kié a szája,orra stb. Nagyon jó volt... Ha érdekel a különbség ,nekem (is) van fent róla képem. Ha beírod a keresőbe ezt a kérdéscímet: 11én írtam egy kérdést ,akkor amit kiad ott menj a 2. oldalra,és ott találod. Akinek ott küldtem sajnos nem küldött az övéről,lehet,hogy nem is látta, hogy írtam neki. Mindegy! Ha lehet te ne feledkezz meg rólam/rólunk és muti a Babádat! :)))) Szurkolok,hogy mutassa is magát szépen! ;) (ja,első voltam )

OFF: ha lehet ide tedd fel a képet a kislányodról,mert érdekel,hogy a születés utáni önmagával mekkora a hasonlóság! :) Köszi

2010. ápr. 8. 17:59
 6/11 anonim ***** válasza:

Szia irtam neked privire ha nem irsz sajna nem tudom küldeni a képeket

Azóta 11 hetes kiscsaj anyuja

2010. ápr. 19. 21:17
 7/11 anonim ***** válasza:

utolso vagyok ide hogy tudom felrakni a képeket?

És milyen volt a 4d?

Rajtam is van bőven felesleg mégis tiszta szép képek lettek.

Majd irj

2010. ápr. 19. 21:19
 8/11 A kérdező kommentje:

Nekem írtál privátban? Nem kaptam semmit. :(

Viszont megvolt az UH. Tündéri baba. Mindene nagyon nagyon jól látszódott, pufi kis pofija volt, minden mimikája egyértelmű volt és egyedien nézett ki már most.

(Aznap betöltött 29. hét, 1536 g)

Szívesen küldök képeket ( egész jó minőségben sikerültek)

Ide hogy lehet feltölteni?

2010. ápr. 20. 08:39
 9/11 anonim ***** válasza:

Heló Csajok!A 17:59-es vagyok. Képzeljétek! Időközben megszületett a kisfiam. :) Mostmár erről is tudok mesélni ,igen hasonlít a 4D-re! :) Ezen a képen 8 napos :

[link]

És feltölteni így tudtok: beírjátok,hogy képfeltöltés.hu,itt tallózás,feltöltés,és a kapott linket bemásoljátok ide. Ügyesen,várom ;)

2010. ápr. 20. 19:34
 10/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Tündéri a gyerkőc! Gratulálok a picihez! Sok-sok boldogságot!

Íme a mi babánk:

[link]

[link]

Ha megszületik mutatok róla élőt, hátha hasonlít :)

2010. ápr. 21. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!