December 30-án jött meg utoljara! Akkor most hany hetes is vagyok? 16 nem?
Az orvosom erdekesen szamolja a heteket... Ha 2015.12.30-an volt meg utoljara akkor megis hogy a fenebe lehetnek 14 hetes? O azt allitja, hogy annyi vagyok de a baba 15 centis a lemert mereti alapjan! Annyi van az ultrahangos kepre is irva. Es a szulesem varhato idopontja: 2016.10.09
Tehat lehetetlen ez a 14 het....
Nem ertem en ezt.... Az en szamitasaim szerint 16 hetes vagyok. Szerintetek?
Tök egyszerű, annyi hetes vagy, ahányadik hétnél járunk az évben :) legalábbis a számított kor alapján.
De ha a mért kora nagyobb, akkor azt kell figyelembe venni, amit a 12 hetes uh-n megállapítottak.
Milyen embrió.... Magzatnak is jó lesz.
Nemtudom mire gondol legközelebb megkérdezem
A terhességi heteken minden UHn változtathatnak +/- 1-2 hetet. Az is lehet, hogy nem középidőben fogant a babád, és így 1-2 héttel fiatalabb a terhességed.
Nekem sokáig 2 héttel nagyobbnak mondták, hiába mondtam, hogy az nem lehet. Most már csak 1 héttel mondják nagyobbnak. Az már lehet. :-)
26 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!