Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A sima uh is kimutatja, hogy...

A sima uh is kimutatja, hogy mennyire öregszik a méhlepény? Én most 34 hetes vagyok, de mindíg csak azt írják a papíromra, hogy méhelpény mellső fali.

Figyelt kérdés
2008. szept. 23. 16:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem 18 hetesen sima uh-al állapították meg, hogy I fokban érett, ugyhogy kimutatja igen. De előtte is mindig ráírták a papírra, hogy 0 fokban érett.
2008. szept. 23. 16:37
 2/3 anonim ***** válasza:
szia! Igen, látják a sima ultrahangon is. szerintem kérdezz rá legközelebb. Bár nekem 35 hetesen már 3. fokban volt, de azt mondta a dokim, hogy amíg a flowmetria és az NST jó, addig nincs gond. Most 38 hetes vagyok.
2008. szept. 23. 16:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia.Ezen akadtam ki én is tegnap,mert már annyiszor olvastam itt,hogy kinek milyen fokba érett,hogy visszanéztem.Nekem sem irták rá még egyszer sem!Annyi áll rajta nekem is,hogy melső fali...

szintén 34hetes kismama

2008. szept. 23. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!