Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért baj az, ha nem mozog a...

Miért baj az, ha nem mozog a baba?

Figyelt kérdés

Ma még szinte semmit sem mozgott a picim, aggodom. Általában eléggé izgága, de néha tart egy egy pihisebb napot, lehet ez van ma is, csak aggaszt mert mindenhol azt olvasom, hogy nem jó, ha nem mozog, de nem tudom miért nem...

37 hetes km

2010. ápr. 7. 10:49
 1/3 anonim ***** válasza:

mert akaratlanul is arra gondol az ember, hogy valami baja van, ne adj Isten, meghalt és ezért nem mozog.

de ne aggódj, van, hogy 1-1 napot nyugisabb. böködd meg egy kicsit! hátha elkezd mocorogni :) és ne aggódj

2010. ápr. 7. 11:00
 2/3 anonim válasza:

Szia! Nekem is vannak napok, mikor kevesebbet mozog a pocaklakóm, olyankor fel szoktam ébreszetni. Van egy zenélő egere, azt teszem a hasamhoz, arra mindig el kezd mocorogni. :-)

Nekem is azt mondták, hogy az a jó, ha sokat mozog, de a szülés közelettével egyre kevesebbet mocorog majd, ne ijedjek meg. 37 hetesen már elképzelhető, hogy gyűjti az erőt a nagy eseményre! Gondolom jársz már ctg-re, ha ott rendben minden, akkor nincs miért aggódnod! 38+5napos km

2010. ápr. 7. 12:22
 3/3 A kérdező kommentje:
igen járok ctg-re, de eddig csak heti egy volt, így mult hét csütörtökön voltam utoljára és most megyek majd pénteken! Eddig minden rendben volt ott.... eddig mozgott is rendesen, de ma valahogy lustább.... Mondjuk most pont elkezdett csuklani, meg egy kis almával meg tudtam "piszkálni és bejelentkezett, csakhát nem olyan aktív, mint szokott...
2010. ápr. 7. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!