Az lenne hogy babat szeretnénk a párommal. De mar 38 eves vagyok. Es ettol nagyon felek. Hasonlo tapasztalatok?
Szia!
A férjem es az ocsikeje kozt 21 ev a korkülönbség...anyósom 41-42 eves volt amikor a picit megszulte...a legnagyobb ellen erve amit ő fel tudott hozni h faradtabb mar de nem bánta meg...persze h vannak veszélyei de szerintem ez ne tartson vissza.:):):)Gondosabb oda figyel est igényel ilyen korban a terhesség az orvos es a te részéről is....De en tiszta szivembol drukkolok:)
Válts orvost, a mostani egy barom.
Arra az andrológusra emlékeztet, akihez a férjem ment el magánrendelésre, hogy biztos, ami biztos, nézze meg a spermáját, hogy minden működik-e. Az orvos közölte, hogy ő nem fogja elvégezni a vizsgálatot, mert "mi van, ha kiderül, hogy rossz az eredmény". Aztán kiszámlázott 15e Ft-ot. A férjem önuralmán múlt, hogy nem borította rá az asztalt.
36 évesen várom a babámat. Minden rendben, jól viselem a terhességet.
Szerintem cseréljetek orvost.
37 leszek mire szülök.
A gyógyszerhez ill reumàhoz nem tudok hozzàszólni de ma màr annyi mindenre van megoldàs.
Semmiképp se a korod legyen a kifogàs:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!