Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet, hogy anyum terhes?

Lehet, hogy anyum terhes?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy lesz kistesóm, de még nem akarok rákérdezni, majd elmondják ha akarják, csak most pár napja vannak fura dolgok. Láttam elevit pluszt a gyógyszerek között, anya mostanában rengeteget pihen, apával arról beszélgetnek, hogy egész jól bírta a munkát, a nagynéném is valami olyasmit írt anyának, hogy örül, hogy örül, hogy tiszteli az életet (nem kémkedtem anya után teljesen véletlen volt, hogy megláttam)

Csak azért nem nagyon hiszem, mert anya 43, apa 46 éves és már az öcsém előtt is azt mondták, hogy nem akarnak több gyereket (egyébként akkor is az ilyen kis jelekből vettem észre elősször:) )

Szerintetek is lehet, hogy lesz egy kistesóm? Vagy csak örülnék egy kisbabának és mindent tulreagálok?

2016. ápr. 21. 20:28
 1/10 anonim ***** válasza:
A magzatvedo vitamin alapján van rá esely. Kérdezd meg. Lehet, hogy csak a 12. Hét után akarják elmondani
2016. ápr. 21. 20:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mennyi idős vagy, de ezek alapján gondolom, nem 10 éven aluli, így szerintem kérdezz rá, az a biztos, de elég gyanús a dolog. Ha baba van úgysem fognak hazudni szerintem.
2016. ápr. 21. 20:37
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát, abból, amit a nagynénéd anyudnak írt, arra következtetnék, hogy nem biztos, hogy meg akarták tartani, de aztán meggondolták magukat. Ezért nem akarták még neked elmondani.
2016. ápr. 21. 20:47
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha valaki elevitet szed, akkor szinte biztos, hogy gyereket akar, persze ha 10 évvel ezelőttről maradt a gyógyszeres dobozban akkor más a helyzet. 43 évesen simán lehet szülni, főleg ha valakinek már volt előtte 2 terhessége. De szerintem is nyugodtan megkérdezheted.
2016. ápr. 21. 20:48
 5/10 A kérdező kommentje:
Mostanában annyira nem jó a kapcsolatom a szüleimmel, nem akarok rákérdezni
2016. ápr. 21. 21:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor várjál. Hivatalosan a 12. hét után illik elújságolni a nagy hírt, mert azelőtt könnyen elmehet a gyerek, illetve vannak különböző szűrővizsgálatok, amik kizárják, hogy nem beteg a magzat, ezek a 12. hétig elkészülnek, utána érdemes elmesélni az ismerősöknek a terhességet, más kérdés, hogy a szűk családban szerintem hamarabb szóba kerül.
2016. ápr. 21. 21:15
 7/10 anonim ***** válasza:
szerintem 99% hogy az.Nem volt tervben,becsúszott,és megtartják.
2016. ápr. 21. 22:21
 8/10 anonim ***** válasza:
47%
43 évesen még simán szülnek a nők, az Elevitet meg csak akkor szedik, ha terhesek. Szóval igen sanszos.
2016. ápr. 22. 09:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz rákérdezni, akkor finom utalásokat tehetnél szóban, a reakciójuk pedig sok mindent elárulhat. :)
2016. ápr. 22. 10:19
 10/10 anonim ***** válasza:
anyukád terhes volt? hogy ment a terhessége?
2021. aug. 15. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!