Magzat elhalás után mit néznek a szövettanon? PCOS
okozhatta hogy meghalt a babám?
Figyelt kérdés
Már ez a második 4 éve nem mentem vissza a szövettanért. Most szeretném tudni mit néznek meg. A másik 2010 óta vagyok PCOS. A gyógyszert abba hagytam februárban. Akkor fogant meg. 10 hetes voltam. Befolyásolta ez is? Köszönöm!
A szövettanból túl sok minden nem derül ki sajnos, mert csak azt nézik, hogy a korának megfelelő volt-e (nagysága, "szervei"). És nagyon sokára van eredmény. A miénk több, mint 7 hónap után jött csak meg..
Nekem azt mondta egy genetikus és több orvos is, hogy elhalt magzatnál sajnos nem nagyon tudják kideríteni, hogy mi volt az ok.
Sajnálom! :(
2016. ápr. 21. 15:05
2/6 anonim válasza:
Metformint szedtél?
Miért hagytad abba?
Nekem mindkét terhességemnél a 12. hétig leépítettük a gyógyszert, a hirtelen megvonás bizony okozhat vetélést (a gyógyszer nem).
Pajzsmirigyed rendben van?
2016. ápr. 21. 15:43
3/6 A kérdező kommentje:
Mercformin XR 1000 mg-osat szedtem. Februárban abba hagytam mert túl streszes volt. Nem tudtam aludni így volt mikor 5 óra helyet már 3:10- kor mentem dolgozni, 4- kor a páromnak nem tetszet reggel munkahelyen este veszekedés. Mert ő 8 órától dolgozik. Nem értette meg hogy nem tudok feküdni és malmozni. Sajnos nekem a pszihologus megmondta ha lelkileg összevagyok törve. Akkor csoki, kola,cukor, süti egy ön jutalmazás. Ilyenkor képes vagyok egésznap csak ilyeneket enni este meg nem eszem a gyógyszert. Felelőtlen vagyok ilyenkor.
2016. ápr. 22. 04:30
4/6 anonim válasza:
Ne haragudj, de csodalkozol, hogy Pcos-ra es nagy valoszinuseggel a hozza tattozo inzulinrezisztenciara, es pajzsmirigygondokra (igen, mert a szorongas, es a nem alvas egyertelmu jele a pm problemaknak!!) ilyen szarokat zabalsz, elvetelsz???? Nem a merckformintol nem tudsz aludni, hanem a kezeletlen bajaidtol, amire meg ra is teszel a hulyesegeddel!! Neked nem mondtak el, hogy erre szigoru 160gr ch dietat kene tartanod eleted vegeig mellesleg?? Jobb lenne felkeresni egy endokrinologust, es csinaltatni egy nagyon atfogo hormonlabort, mert egyertelmu hogy mi az oka a veteleseknek, es kezelni kene!!
2016. ápr. 22. 13:34
5/6 anonim válasza:
Ne haragudj, de amíg nem teszed magad rendbe testileg-lelkileg, addig ne is próbálkozz babával.
Se neked, se a babának nem tennél jót vele, ráadásul a terhesség és a szülés körül amúgy is felborul a hormonháztartás, alapból ingadozó lesz a hangulat, ez tkp. egyenes út a gyermekágyi depresszióhoz!
2016. ápr. 22. 13:59
6/6 A kérdező kommentje:
2010 óta fél évente járok endoklinologushoz. Van inzulinrezisztenciám is. Már azóta mindíg mondja. Sött 2 éve lelkileg padlon voltam akkor is ilyeneket ettem meg gyogyszert nem. Akkor helyre rakot a pszihologus majd mentem vissza. Akkor megkaptam a dokitól is. Elmondta milyen felelőtlen vagyok. De most is lelkieredetü. Ott hibáztam hogy nem hívtam fel a pszihologusomat. Hanem hagytam elvetemedni a problémámat és ön jutalmazást alkalmaztam. Sajnos ez a magzatomba került. Sajnálom nagyon hogy akkor voltam hülye. Mert egy telefon és már mehettem volna a pszihologushoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!