Ha nem kívánom a szexet terhesen, szülés után visszatér a libidóm? Nálatok hogy volt?
Első gyereknél nagyon kívántam a szexet és a szülés után ezerszer jobb lett a szexuális életünk mint gyerek előtt. De most jön a tesó.28 hetes vagyok és mióta terhes vagyok nem kívánom a szexet. Elmúlik ez szülés után? Rettegek tőle hogy nem tér vissza a vágy.
Annyira nem kívánom. De semmi rosszullétes oka sincs. Fáradt sem vagyok. Egyszerűen nincs kedvem. Próbáltam "erőltetni" mert az ember étvágya is evés közben jön meg,de hazudni nem tudok és nem is akarok,így a férjem már nem is próbálkozik,látja h nekem nem jó. Ő nyugtatgat,hogy minden rendben lesz,de én mégis kétségbe vagyok esve.
Én terhesség alatt kívántam, de szülés óta egyáltalán nem jött vissza a kedvem. Pedig mindjárt 15 hónapos a kislányom.
Már arra ia gondoltam, hogy valami orvoshoz kellene fordulnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!