Megtörténhet hogy az orvos tévedett?
Figyelt kérdés
Megszakításos módszer,esemény utáni, 2 negatív teszt, 3 menzesz, orvosi vélemény szerint nincs baba. De olyan lehet hogy a hormonbomba miatt nem jót jutatott a teszt? Csak mert oda lent a hasam alja mintha kicsit kerekedne mikor ülök fel, itt olvastam hogy ez lehet. Vagy ez normális? Eddig sosem vizsgaltam.2016. ápr. 17. 21:47
1/21 anonim válasza:
Nem, nem tévedett. Nem vagy terhes.
2/21 anonim válasza:
Aki ennyire retteg, inkább ne szexeljen vagy védekezzen megfelelően.
4/21 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Kezet foghatsz vele. Menjetek együtt szülni. Neki kb 15 negatív tesztje van...
5/21 anonim válasza:
Nekem ülve nem kerekedik a hasam alja és 15 hetes vagyok. Felül kerekedett az aljához,fekve van kikerekedve alul...
Sok eszement itt,tényleg kezetfoghat azzal,akinek nincs is szexuális élete,mellé 9 negativ teszte,negativ orvosi lelete,de tuti 16 hetes terhes már...
6/21 anonim válasza:
Persze,megtörténhet! Az orvos nyilván egy hül,ye,a tesztek sz,arok,és az orvostudomány még nem elég fejlett,hogy egy nemlétező terhességet kimutasson...
Szedjétek már össze magatokat! Ez már beteges!
7/21 anonim válasza:
orvosok is tévedhetnek,de télleg nem vagy terhes
8/21 anonim válasza:
Persze, hogy tévedhet az orvos.
A megszakítás, a gyógyszer, a tesztek és a vérzés is mind-mind a baba mellett szól...
9/21 anonim válasza:
Persze az orvosok is emberek, igy tevedhetnek ok is. Az esemeny utani tabletta nagy mennyiségű progeszteront tartalmaz, tehat nem hcg hormont amit a terhessegi teszt mutat ki. Szerintem terhes biztosan nem vagy, (hacsak azota nem jott ossze) de ha valami furcsat erzel a hasadon az lehet szamos mas dolog is. (puffadas, daganat, sokat ettel, meghiztal, gyomorproblema, stb) Ha aggdosz akkor keresd fel vele a haziorvosodat.
10/21 anonim válasza:
Ilyen fóbiásokhoz szerintem nem is véletlen hogy senki nem akar leszületni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!