Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 18 hetes genetikai ultrahang...

A 18 hetes genetikai ultrahang az hasi vagy hüvelyi vizsgálat? Csak ultrahang vagy manuális vizsgálat is?

Figyelt kérdés
2008. szept. 23. 10:13
 1/7 anonim ***** válasza:
92%

Szia.Csak uh-á,és hasi,ilyenkor szerintem már nincs is hüvelyi uh-á :)

Minden jót:)

34hetes kismama

2008. szept. 23. 10:16
 2/7 anonim ***** válasza:
92%

Szia!

Nekem is csak hasi uh volt és egy hatalmas élmény volt. Ne izgulj más vizsgálatot nem végeznek csak ha baj van, de biztos vagyok benne, hogy minden oké. Szép babavárást. 21 hetes "babamegőrző"

2008. szept. 23. 10:21
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi azért kérdeztem mert veszélyeztetett terhes vagyok és nem szeretném ha összenyomkodnának, és nálunk a genetikai 18 hetes uh-t nem a saját dokim végzi.megvan szabva mikor mehetsz.
2008. szept. 23. 10:31
 4/7 anonim ***** válasza:
88%

A 18. heti már hasi, előtte van hüvelyi, vizsgállatot nem végeznek.

Ha problémát észlelnek, szükség lehet a hüvelyire is,de csak ha valamit nem látnak jól, vagy félreérthető.

Az uh doki ad egy papírt róla, amit majd a saját dokid megnéz, a további vizsgálatokat ő írja elő.

Le sem kell vetkőzni!

Nálnk apa is bejöhetett.

2008. szept. 23. 10:33
 5/7 anonim ***** válasza:
56%
asszem 9. hét után már csak hasi van :D
2008. szept. 23. 10:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Hasi, hüvelyit ilyenkor már nem csinálnak, mert hasin is jól látható.

22 hetes kismama

2008. szept. 23. 14:00
 7/7 anonim válasza:
Van hüvelyi UH, a méhszáj vizsgálata céljából, csak nem minden orvos csinálja meg, mert legtöbben lusták!
2016. aug. 31. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!