32 hetes vagyok. Tényleg nem létezik más mód?
Szia!
Én kamilla (gyulladáscsökkentő hatása miatt) teát ittam akác mézzel, és segített. Két három nap alatt lecsengett a nátha. Kicsit hosszabb, mintha valami gyógyszert veszel be, de legalább biztos, hogy nem ártasz vele.
Jobbulást!!!
Szió.Én elmentem a háziorvoshoz és ő írt fel Augmentint és strepsilst,ezeket lehet szedni.
30hetes kismami
A háziorvost keresd fel, mert pont most volt a reggeli-ben(rtl) ez a téma és mondta a nődoki is , hogy csomó gyógyszer szedhető, mindenféle káros hatás nélkül...és néha többet árt , ha nem gyógyszerezzük a bajt, mert ha antibiotikus kezelés kell, nem fog egy tea bacikat irtani.
Szóval szedhetőek a gyógyszerek, csak fel kell iratni a megfelelőt..vagy a háziorvos, vagy a nődoki felírja..a védőnő ebben pártatlan.
A gyógyszergyár pedig elővigyázatosságból mindenre ráírja ezt a mondatot, mert ha valami lenne nem akar pert.
Már a mikrora is rá van írva külföldön, hogy élő állat szárítására nem alkalmas...
Szóval menj orvoshoz, ott majd felírják a megfelelő gyógyszert.
Utolso megint!
Mégvalamit!
Akárki akármit mondd, ha belázasodnál, akkor mindenképpen kell lázcsillapító, ha ma mész a dokihoz, kérdezd meg melyiket, mert aláz nagyon káros a babára és a méhlepényre,ugyanis belülről melegszel és ha 37 fok fölé megy a hőd nagyon,belül már annál bőven több fok van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!