Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetes vagyok. Tényleg nem...

32 hetes vagyok. Tényleg nem létezik más mód?

Figyelt kérdés
elég csúnyán megfáztam, a védőnőm azt mondta mondjam meg a gyógyszertárban, hogy terhes vagyok, és majd adnak valamit. De csak hársfavirágteát adtak, mondván, hogy mást nem lehet!! Iszonyatosan rosszul vagyok, nagyon elkapott a nátha. mit tehetnék még?
2008. szept. 23. 09:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én kamilla (gyulladáscsökkentő hatása miatt) teát ittam akác mézzel, és segített. Két három nap alatt lecsengett a nátha. Kicsit hosszabb, mintha valami gyógyszert veszel be, de legalább biztos, hogy nem ártasz vele.

Jobbulást!!!

2008. szept. 23. 09:55
 2/13 anonim ***** válasza:
76%
Gyógyszet nemigazán szedhetsz. Én mikor megfáztam rengeteg mézes teát ittam, negrót (fekete) ettem sé a náthára strychnos nux-vomica homeopátiás golyókatkaptam a gyógyszertárban. Illetve borsmenta és eukaliptusz illóolajjal párologtattam a szobát.
2008. szept. 23. 09:57
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Szió.Én elmentem a háziorvoshoz és ő írt fel Augmentint és strepsilst,ezeket lehet szedni.

30hetes kismami

2008. szept. 23. 09:58
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Tényleg elég ramatyul vagyok...Teát azt iszom énis, meg próbálom kifeküdni, de ígyis alig alszom, hát még náthásan...Ráadásul ma kell mennem az orvosomhoz, és ott min. 3 órát szoktam várni. Köszönöm a tanácsokat!
2008. szept. 23. 10:04
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szió. Én kamillatea+pihenes+vietnámi kenőcs kombót hasznaltam, nagyon szerencsém volt, hamar elkaptam a grabancát a betegségnek, 3 napot voltam csak beteg.
2008. szept. 23. 10:04
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

A háziorvost keresd fel, mert pont most volt a reggeli-ben(rtl) ez a téma és mondta a nődoki is , hogy csomó gyógyszer szedhető, mindenféle káros hatás nélkül...és néha többet árt , ha nem gyógyszerezzük a bajt, mert ha antibiotikus kezelés kell, nem fog egy tea bacikat irtani.

Szóval szedhetőek a gyógyszerek, csak fel kell iratni a megfelelőt..vagy a háziorvos, vagy a nődoki felírja..a védőnő ebben pártatlan.

A gyógyszergyár pedig elővigyázatosságból mindenre ráírja ezt a mondatot, mert ha valami lenne nem akar pert.

Már a mikrora is rá van írva külföldön, hogy élő állat szárítására nem alkalmas...

Szóval menj orvoshoz, ott majd felírják a megfelelő gyógyszert.

2008. szept. 23. 10:13
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Utolso megint!

Mégvalamit!

Akárki akármit mondd, ha belázasodnál, akkor mindenképpen kell lázcsillapító, ha ma mész a dokihoz, kérdezd meg melyiket, mert aláz nagyon káros a babára és a méhlepényre,ugyanis belülről melegszel és ha 37 fok fölé megy a hőd nagyon,belül már annál bőven több fok van!

2008. szept. 23. 10:15
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
most volt a reggeliben az rtl klubbon hogy nyugodtan belehet venni ilyen esetekben gyógyszert akár antibiotikumot is mert a betegség jobban árt a bavának mint a gyogyszer, pláne a láz vetélést is okozhat, egy nögyógyász vállaszolt a kérdésekre, nézd vissza a reggeli honlapján, lehet csak holnap lesz fent, de probáld meg. és menj el dokihoz vagy hivd tel a nögyógyászodat. nem lessz baj ha beveszel valamit.
2008. szept. 23. 10:35
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat, ma megyek a nőgyógyászomhoz, és megkérdezem akkor tőle..Lázas még nem voltam, de nem kizárt ugye h lehetek..Tudom, az veszélyes..Köszönöm mindenkinek a válaszokat
2008. szept. 23. 10:50
 10/13 anonim ***** válasza:
Én hársfateát ittam mézzel+oscillococsinum+ kakukkfűszirup hurutoldó+ ha nagyon fájt valamim 1 algopiryn.
2008. szept. 23. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!