Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A fogadott szülésznőnek kell...

A fogadott szülésznőnek kell fizetni ha ő csinálja (a kórházban) az Nst-ét?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 14:59
 1/5 anonim ***** válasza:
én külön nem adtam az nst-ért, egybe a szülés után. így beszéltem meg vele.
2010. ápr. 6. 15:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Arra gondolsz, hogy amikor még fájásmérésekre jársz, tehát még utolsó hetekben? Mert ha erre, akkor nálunk ezért nem szokás fizetni. Csak a szülés után szoktak pénzt adni a szülésznőnek ( nálunk ) .
2010. ápr. 6. 15:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen arra gondolok,amikor az utolsó hetekben kell járni nst-re!Igaz még van addig időm,de előre szeretnék tájékozódni.
2010. ápr. 6. 15:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha felkérted, hogy legyen ő a szülésznőd, akkor szerintem ezt is kérdezd meg tőle, hogy ezért mivel tartozol. De szerintem ezért nem kér pénzt, nem sokáig tart egy ilyen vizsgálat. A szülésre mennyit mondott?
2010. ápr. 6. 15:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Majd csak jövő hét kedden találkozok vele,akkor megyek a kórházba ultrahangra!De a szülés nála kb 20000-30000ft között van.Az előző fiamnál nem volt fogadott szülésznőm,de akit most felkértem ő volt az ügyeletes és nagyon profi!Akkor maszek alapon jártam nst-re ami alkalmanként3000 ft volt!
2010. ápr. 6. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!