5 hetes km vagyok és van egy polipom a hüvely és a méhszáj találkozásánál. Tapasztalatok?
Vérezgetek reggelente. Valami gyulladásom is van ezért dalacin hüvelykrémet kell használnom.
Akinek volt ilyen, annak sokat kellett pihennie? Vagy dolgozhatott?
Nekem volt ilyen, kb. 14 hetes voltam mikor észrevették, mert véreztem picit. 1-2 napig tartott csak, meg még utána pár nap barnázás. Volt nekem is gyulladás is, kaptam hüvelykúpot és egy antibiotikum kúrát.
Egy hetet eltöltöttem a terhespatológián, miután hazaengedtek, én visszamentem dolgozni egészen a 33. hétig. Többet nem okozott semmi gondot a polip, bár mondták hogy előfordulhat máskor is vérezgetés. Szextől sem voltunk eltiltva, mondjuk a behatolást mi nem nagyon mertük ezután megkockáztatni.
Ettől az 1 héttől eltekintve teljesen problémamentes volt a terhesség, szülés után pedig eltünt a polip.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!