Honnan tudom, hogy terhes vagyok?
Gondolok itt kezdeti, jellemző tünetekre, amik elég erősen arra utalnak, hogy állapotos vagyok.
Úgy értem, biztos van valami, ami tünet, és azt lehet rá mondani, hogy tuti terhesség. Vagy amúgy.
Tehát jellemző tünetek érdekelnek.
Jelenleg 14. napja késik. Ugyan a stressz fokozat az egekben van a mostani időszakban, és úgy tudom az miatt is késhet, vagy ki is maradhat, de furán érzem magam, ezért írtam ki kérdésem.
Bocsánat, ha hosszú lett a leírás.
Csinálj egy nyomorult tesztet és máris választ kapsz?
Minek tüneteket figyelgetni, amikor már régen egyértelmű lenne a válasz egy teszttel?!
Kimaradt a vérzésem, azon kívül aluszékony lettem és néha enyhén görcsölt a hasam. Ha csak az utóbbi kettőre hagyatkoztam volna, egy ideig nem tűnt volna fel a dolog, de annál jobban ismerem a testem működését.
Teszt!
En aznap csinaltam tesztet mikor megkellett volna jonnie, ugyhogy azonnal tudtam de a mell feszulesen es az ehsegen kivul semmi nem volt.. kesobb aluszekony lettem, most 9 hetesen varom hogy elmultjon a hanyingerem.. par napja van csak.. :)
Csinalj tesztet es irj mi volt :)
Kimaradt a menzeszem, és pozitív lett a tesztem. Ennyi volt az összes tünetem...
Szóval tesztelj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!